Vaizdo įraše matyti 2010 m. lapkričio 16 diena, kai Švento Džeimso rūmuose buvo paskelbtos Kate ir Williamo sužadėtuvės. Iškart po to pora sulaukė žiniasklaidos dėmesio.

Vienas iš žurnalistų, tiesiogiai kreipdamasis į Kate Middleton, uždavė jai itin intriguojantį klausimą: „Būdama Williamo žmona tapsite karališkosios šeimos nare. Kaip dėl to jaučiatės?“

Uždavus klausimą ausis įtempė ne tik žurnalistai, bet ir pati moteris, kuri netrukus su šypsena nuoširdžiai atsakė.

„Tai gana bauginanti ateitis, bet tikiuosi, kad aš į tai pažvelgsiu ramiai, o Williamas yra puikus mokytojas, todėl tikiuosi, kad jis man padės šiame kelyje. Labai laukiu, kada galėsiu praleisti laiką su Williamu“, – atsakė K. Middleton.

Į tai sureagavo ir pats princas, pridėjęs, kad „ji moka labai gerai girti“.

Iškart po šio vaizdo įrašo paskyroje pasirodė kitos svarbios karališkosios šeimos akimirkos. Pavyzdžiui, karalienės Elžbietos II laidotuvės, kurių metu užfiksuoti Kate su princu George’u, princese Charlotte ir karaliene Camilla.

Taip pat užfiksuota, kaip birželio mėnesį per pirmąjį viešą pasirodymą po vėžio diagnozės K. Middleton vilkėjo „Elizos Doolittle“ įkvėptą kostiumėlį.

Susižavėjimo moterimi neslepiantys komentatoriai ją gyrė už atliekamas pareigas bei nuolatinį pozityvumą.

„Ji ne tik išmoko būti princese, bet ir sugebėjo tai padaryti“, – rašė komentatorius.

„Velso princesė yra nepaprasta. Ji gimė šiam vaidmeniui. Princesė Diana ją dievintų“, – komplimentų negailėjo internautas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)