Rusijai užpuolus Ukrainą, pasaulyje turbūt nebėra žmogaus, kuris nežinotų Ukrainos prezidento Zelenskio, kuris pastarąsias tris savaites koordinuoja šalies gynybą vilkėdamas paprastus chaki spalvos džemperius, striukes ir marškinėlius, skelbia dailymail.com.

Savaime suprantama, kodėl Ukrainos prezidentas atsisakė valstybės vadovui labiau tinkančių aprangos elementų, tokių kaip kostiumas ir kaklaraištis.

Volodymyras Zelenskis

Neseniai pasirodė keletas nuotraukų, kuriose E. Macronas, ko gero, tvarkingiausias Europos Sąjungos (ES) politikas, paprastai viešumoje vilkintis puikiai prigludusį kostiumą, užfiksuotas sėdintis prie stalo Eliziejaus rūmuose apsivilkęs tamsios spalvos džemperį ir džinsus, o jo veidas prašyte prašosi skustuvo. Tiesą sakant, Prancūzijos prezidentas yra sunkiai atpažįstamas.

Sprendžiant iš E. Macrono kabinete padarytų kadrų, sekmadienį jis sunkiai dirbo ir į kitų valstybių lyderių skambučius atsiliepinėjo V. Zelenskiui būdinga maniera. Pirmadienį ryte nuotraukas paviešino oficiali E. Macrono fotografė Soazig De La Moissonniè. Jos sekėjai socialiniuose tinkluose teigiamai įvertino naująjį prezidento įvaizdį ir nepagražintas jo kasdienybės akimirkas.

Visgi kai kurie internautai E. Macroną apkaltino veidmainiškumu ir V. Zelenskio kopijavimu siekiant populiarumo, žmonių prielankumo. Net pasirodė spėjimų, kad nuotraukos specialiai suvaidintos.


Iki šiol Prancūzijos prezidentas visada atrodydavo nepriekaištingai ir save pateikdavo kaip valstybės veikėją, kuris ir ne darbo valandomis lieka ištikimas kostiumui bei kaklaraiščiui.

Tuo tarpu V. Zelenskis tapo tautos didvyriu. Prasidėjus Rusijos invazijai, jis nevengia vaikštinėti apšaudomo Kyjivo gatvėmis ir skelbti vaizdo įrašus, kuriuose ugningai ragina nepasiduoti. Būtina paminėti, kad anksčiau V. Zelenskis buvo aktorius ir komikas, todėl net ir apsivilkęs kostiumą, kaip pridera prezidentui, kai kuriems ukrainiečiams sukeldavo šypseną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Dalintis
Nuomonės