Balta Tems suknelė buvo su ilgu šleifu ir aukšta apykakle buvo įspūdingo dizaino, ją vilkinčios atlikėjos nuotraukos žaibiškai plito internete, kita vertus, socialiniuose tinkluose daugelis pastebėjo, kad už Tems sėdėjusiems žiūrovams visiškai nesimatė scenos.

Tviteryje pasipylė įvairiausi komentarai, juokai. Vienas komentatorius parašė: „Štai kas matėsi per „Oskarų“ ceremoniją tiems, kas sėdėjo už Tems.“ Ir įkėlė baltos medžiagos nuotrauką.


Nepaneigsi atlikėjos suknelės originalumo, kita vertus, komentavusieji teisūs – ji daugeliui žiūrovų trukdė matyti sceną.

„Kad ir kas sėdi už Tems, tikrai įpykę“, – komentavo vienas. Jam antrino: „Įsivaizduokite – gauni kvietimą į „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją ir pamatai, kad turėsi sėdėti už Tems.“

„Ką Tems apsirengusi? Gal išteka po šventės? – juokavo komentare. – Ji visiems užstoja vaizdą.“

„Vos pamatau Tems, suima juokas, nes vis pagalvoju, kaip pyksta už jos sėdintys žmonės“, – rašė vienas tviterio vartotojas.

„Jeigu sėdėčiau už Tems, pasiusčiau. Po šių metų akibrokšto „Oskarų“ apdovanojimams reikės įvesti aprangos kodą“, – rašė tviteryje.

Tiesa, kiti gynė; kažkas parašė: „Jeigu sėdite UŽ garsenybės – Tems, veikiausiai nesate svarbios asmenybės.“

„Čia ne Tems „problema“, – gynė ją komentatorius, o kažkas pridūrė, kad kitais metais siūlo sėsti į priekines eiles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją