Tačiau dabar naujas dokumentinis filmas „What Happened, Brittany Murphy?“ („Kas nutiko, Brittany Murphy?“), kurį nuo spalio 14 dienos pradės rodyti kanalas HBO, atskleidžia daugiau šiurpių detalių apie paskutines aktorės gyvenimo dienas ir jos santykius su vyru, 40 metų Simonu Monjacku, kuris keistomis aplinkybėmis vos po penkių mėnesių mirė dėl tų pačių priežasčių kaip ir jo žmona.

Dokumentinis serialas, prodiusuojamas „Blumhouse Television“, išsamiau narplioja tamsią S. Monjacko praeitį. Jame bus galima išgirsti interviu su S. Monjacko motina Linda bei broliu Jamesu, taip pat jo buvusia sužadėtine Elizabeth Ragsdale, kuri tvirtina, kad S. Monjackas jai melavo, kas jis yra.

Brittany Murphy namas

Dokumentiniame seriale pasakojama, kad E. Ragsdale ir S. Monjackas susižadėjo po trumpos draugystės. Netrukus E. Ragsdale pastojo, ir S. Monjackas primygtinai pradėjo prašyti, kad ji gimdytų Jungtinėse Valstijose. Kai ji buvo ketvirtą mėnesį nėščia, jis nupirko jai lėktuvo bilietą į Niujorką ir jai nurodė, kad ten ją pasitiks. „Niujorke atvykusi į nedidelę studiją jam paskambinau, ir jis pakėlė ragelį. Pradėjau sakyti: „Simonai, aš jau...“, bet man dar nepabaigus sakinio jis numetė ragelį. Jis paliko mane nėščią ir visiškai vieną“, – dokumentiniame filme pasakoja E. Ragsdale.

„Jis buvo problematiškas asmuo, mėgęs apgaudinėti žmones, ir Brittany buvo viena paskutinių jo aukų, – apie S. Monjacką sakė dokumentinio filmo „What Happened, Brittany Murphy?“ režisierė Cynthia Hill. – Jis elgėsi pagal tam tikrą modelį, kuris išryškėjo labiau patyrinėjus jo elgesį“.

Brittany Murphy kapas

Šiame filme kalbinta makiažo meistrė Trista Jordan, kuri dirbo su B. Murphy filmuojant paskutinį jos filmą, 2009 metų trilerį „Something Wicked“ („Kažkas negero“), pasakojo, kad B. Murphy išvaizda paskutiniais jos gyvenimo mėnesiais kėlė nerimą. „Jos akys būdavo tokios įdubusios, ir ji atrodydavo tokia liūdna, – teigė T. Jordan. – Ji kentė didelį skausmą. Jos kojos buvo silpnos, tarsi stirniuko, ir ji negalėdavo pastovėti“.

2010 metų vasarį Los Andželo apygardos koroneris Edas Winteris nustatė, kad B. Murphy mirė nuo užleisto plaučių uždegimo, kurį papildė anemija ir apsinuodijimas receptiniais bei nereceptiniais vaistais, įskaitant vaistus nuo skausmo bei karščiavimo. Jokių narkotinių medžiagų jos organizme nebuvo aptikta.

Brittany Murphy namas po jos mirties

„Jos mirtis buvo tokia keista, ir jos gyvenime buvo tiek vingių bei posūkių“, – sakė „What Happened, Brittany Murphy?“ vykdantysis prodiuseris Buddy Day.

Tačiau nepaisant jos mirtį gaubiančios dramos, C. Hill teigė, kad visi jos kalbinti žmonės minėjo, kaip svarbu yra nepamiršti B. Murphy gerumo.

„Apibūdindami B. Murphy, visi kalbėjo tą patį. Ji buvo tokia geranoriška, rūpestinga ir galvojanti apie kitus, jog kartais manau, kad dėl visos tos paslapties, gaubiančios jos mirtį, tai yra pamiršta, – pažymėjo C. Hill. – Ji buvo visų mylima“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)