„Jo labai menka savivertė – būtent tai tapo skyrybų su Agne priežastimi. Ji (Agnė) sekė dominuoti šeimoje, o Čiadovui tai nepatiko“, – mano numerologas.

Jo teigimu, aktoriui būtina tuoktis, pasitelkus į pagalbą numerologiją, iš anksto paskaičiuoti suderinamumą su išrinktąją, kad nepasikartotų liūdna ankstesnių santykių patirtis. „Jam reikia tokios, kuri kurtų su juo lygiaverčius santykius, nevertintų jo iš aukšto“, – teigė specialistas.

Numerologo nuomone, merginos dažnai bando manipuliuoti Aleksejumi. „Jis ne taip lengvai užmezga kontaktą su priešinga lytimi, yra perdėtai atsargus, prieš kažką prisileisdamas arčiau ilgai tirs žmogų. Taigi ne taip lengva už jo ištekėti“, – pareiškė specialistas.

Na ir sprendžiant iš A. Čiadovo gyvenimo kodą sudarančių skaičių, aktorius mėgsta taupyti, o merginas šis jo bruožas erzina. „Beje, savo reikmėms Aleksejus leidžia (pinigus) nesvarstydamas“, – sakė numerologas.

Primename, kad Agnė su Aleksejumi susipažino 2006 m. filmo „Karštis“ filmavimo aikštelėje. Po šešerių metų jie susituokė, bet santuoka greitai iširo. A. Ditkovskytė sakė žurnalistams, kad dėl skyrybų kalti abu. Viena iš pagrindinių skyrybų priežasčių ji nurodė gyvenimą kartu su tėvais. Agnės teigimu, jeigu jie būtų gyvenę atskirai, jų šeimai tai būtų buvę geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)