Gydytojas tikino, jog Sopranas Jamesas Gandolfini greičiausiai būtų išgyvenęs, jei stiprų širdies smūgį būtų patyręs Niujorke, o ne Romoje.

„Nekritikuoju Italijos medikų darbo, tačiau esu beveik tikras, jei jo sveikata būtų sutrikusi čia, kur dirbam mes, jis vis dar būtų gyvas. Žmonėms, kuriems sustoja plakusi širdis, atliekame naują procedūrą, visai neseniai patvirtintą medikų asociacijos – staigiai atšaldome jų kūną ir į raumenis pumpuojame deguonį, kuris padeda atsigauti ląstelėms ir neleidžia joms žūti“, - nauju atradimu dalijosi dr. S. Parnia.

Gydytojas tikina, jog netrukus bus galima atgaivinti daugelį žmonių, jei jų nekamuos kitos rimtos sveikatos problemos, galėjusios lemti mirtį.

Vienas iš paskutiniųjų 51-erių metų aktoriaus vaidmenų kriminalinėje komedijoje „Violeta ir Deizi“ lyg tyčia susijęs su išėjimu anapus. J. Gandolfini personažas serga nepagydoma liga ir prisiverda tiek košės kenkdamas pavojingiausiems miesto nusikaltėliams, kad vienu metu jo namuose susirenka patys geriausi samdomi žudikai, atsiųsti skirtingų mafijos klanų. Taip jis susipažįsta su paauglėmis mergaitėmis, žudančiomis dėl pramogos bei pinigų, kuriuos galėtų išleisti drabužiams.

Kvapą gniaužianti, šmaikšti ir originali kriminalinė komedija Lietuvos kino teatrus sudrebins jau rugpjūčio 9 dieną. Tai viena iš paskutiniųjų progų išvysti pritrenkiančią J. Gandolfini vaidybą jam neįprastame amplua.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)