„Labiausiai mėgstu, kai namuose ramu ir mudu su Jeffu planuojame pasižiūrėti kokį nors serialą“, – sakė L. Sanchez.

Anot L. Sanchez, kaip ir daugybė porų, ji ir J. Bezosas neretai ilgai diskutuoja, ką žiūrėti, kadangi jų norai dažnai nesutampa.

„Prireikia šiek tiek laiko, kol apsisprendžiame. Kaip galite įsivaizduoti, mūsų skoniai šiek tiek skiriasi. Bet man patinka vakarai prie televizoriaus – mums tai puikus laiko praleidimo būdas“, – nurodė ji.

Jeffas Bezosas ir Lauren Sanchez

L. Sanchez noriai paminėjo filmus, kuriuos ji ir J. Bezosas peržiūrėjo ir yra linkę parekomenduoti.

„Neseniai peržiūrėjome serialą „Baby Reindeer“, kurį, neabejoju, visi jau yra matę. Labai patiko „Fallout“. Ką tiktai baigėme žiūrėti „Presumed Innocent“, kuris pasirodė tiesiog neįtikėtinas. Dar mums tikrai patiko „Divide“.

L. Sanchez ir J. Bezosas kartu nuo 2019 metų. Pernai milijardierius pasipiršo savo mylimajai.

Jeffas Bezosas ir Lauren Sanchez

Anksčiau J. Bezosas buvo vedęs MacKenzie Scott, su kuria pragyveno daugiau nei 25 metus ir 2019 metais išsiskyrė. Buvę sutuoktiniai turi keturis vaikus ir palaiko draugiškus santykius.

L. Sanchez buvo ištekėjusi du kartus ir turi tris vaikus.

Neseniai L. Sanchez ir J. Bezosas buvo išvykę į Italiją. Vatikane pora susitiko su popiežiumi, o vėliau nuvyko į Sardiniją, kur puikiai leido laiką 127 metrų ilgio jachtoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją