Amerikiečių aktorius ir filmų kūrėjas Benas Affleckas, atrodo, pamažu kraustosi iš namų, kuriuose gyveno su Jennifer Lopez. Kaip pranešė portalo „People“ kalbinti šaltiniai, B. Affleckas jau išsivežė sau priklausančius daiktus.

Praėjus daugiau nei mėnesiui po žinios apie tai, kad B. Afflecko (51 m.) ir J. Lopez (54 m.) santuoką pradėjo niaukti tamsūs debesys, todėl pora nutarė pagyventi atskiruose Los Andželo apartamentuose, įžymybėms artimas šaltinis pateikė naujos informacijos, leidžiančios nuspėti kur link juda reikalai. Anot šaltinio, „Oskarais“ apdovanotas aktorius, režisierius ir scenaristas išsivežė visus savo daiktus iš poros rezidencijos Beverli Hilse. Jis tai padarė prieš J. Lopez sugrįžtant iš kelionės į Europą.

„Benas ir toliau gyvena nuomojamuose apartamentuose Brentvude (Los Andželo rajonas). Jis tenai apsistojo prieš maždaug du mėnesius. Iš pažiūros jo savijauta gera. Jisai kas dieną pasirodo biure ir yra susitelkęs į darbą. Jis taip pat leidžia laiką su vaikais“, – nurodė dar vienas šaltinis.

B. Affleckas ir J. Lopez susituokė 2022 metų liepą, vėl suliepsnojus romantiškiems jausmams, kurių pora tada pernelyg neslėpė nuo visuomenės. Deja, šį mėnesį jie nutarė parduoti namus Beverli Hilse, kuriuose apsigyveno 2023 metų birželį.

Atrodo, kad visiškai neseniai, birželio 26 d., B. Affleckas ir J. Lopez buvo susitikę. Ir vienas, ir kitas buvo nufotografuoti įeinantys į pastatą Vest Holivude, kur įkurti judviejų biurai (nuo vieno iki kito – kelios valandos kelio). Kaip pranešė TMZ, B. Affleckas atvyko apie 10 val. ryto, o po kelių valandų iš pastato išėjo J. Lopez, ketinanti filmuotis dviejuose būsimuose B. Afflecko ir Matto Damono prodiuserinės kompanijos filmuose.

Pastarosiomis savaitėmis imta masiškai spėlioti, kas laukia J. Lopez ir B. Afflecko santuokos. Turint omenyje, kad jau daugiau nei mėnesį įžymybės niekur nesirodo kartu, o gegužę buvo pranešta apie jų santykius ištikusią krizę, tikrai galima suprasti, kodėl pora atsidūrė dėmesio centre.

Nepaisydami kilusio šurmulio ir kalbų apie įtemptus santykius, J. Lopez ir B. Affleckas, atrodo, yra pasinėrę į darbus ir šeimos rūpesčius: abudu atšventė B. Afflecko vaikų mokyklos baigimą, o birželio 16 d. J. Lopez „Instagram“ istorijas papildė B. Affleckui adresuotas sveikinimas Tėvo dienos proga.

Birželio 23 d., kai J. Lopez viešėjo Italijoje, Los Andžele B. Afflecką matę asmenys teigė, kad aktorius buvo be vestuvinio žiedo.

J. Lopez augina dvynius Emme ir Maxą (16 m.), kurių susilaukė su buvusiu vyru Marcu Anthony, o B. Affleckas per ankstesnės santuokos su Jennifer Garner metus tapo trijų atžalų – Violet (18 m.), Seraphinos (15 m.) ir Samuelio (12 m.) – tėvu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją