Kaip rašo „People“, paauglė nusprendė atsisakyti tėvo pavardės ir vadintis Shiloh Jolie. Prašymas užpildytas per patį jos 18-ąjį gimtadienį, gegužės 27 dieną.

Aktoriai Angelina Jolie ir Bradas Pittas iš viso turi šešis vaikus. Maddoxui 22-eji, Zaharai 19, Shiloh 18, Paxui 20 metų, dvyniams Knoxui ir Vivienne - po 15.

Shiloh nėra vienintė šeimoje, priėmusi tokį sprendimą. „The Outsiders“ serialo, kurį jų dukra Vivienne padėjo sukurti mamai Jolie, titruose paauglė įrašyta kaip „Vivienne Jolie“, o ne „Vivienne Jolie-Pitt“.

Šiuo metu neaišku, ar Vivienne taip pat teisiškai pakeitė savo vardą.

Praėjusį lapkritį, prisijungdama prie Alpha Kappa Alpha seserijos savo universitete, Spelmano koledže, buvusios poros vyriausia dukra Zahara irgi prisistatė kaip „Zahara Marley Jolie“.

Pastaruoju metu netyla kalbos apie įtemptus B. Pitto santykius su jo vaikais nuo tada, kai Jolie 2016 m. pirmą kartą pateikė prašymą dėl skyrybų ir vienintelės fizinės jų vaikų globos.

2022 m. rugpjūtį B. Pitto šaltinis žurnalui „People“ sakė, kad 60 metų aktorius tikėjosi puikiai sutarti su vaikais, nors teismuose vyko kova dėl jų globos. Teigiama, kad „padėtis buvo liūdna daugelį metų“.

Buvusiems sutuoktiniams kovojant teisme dėl globos ir jų vyninės „Chateau Miraval“, A. Jolie advokatas neseniai paskelbtame pareiškime sakė: „Viskas, ko Angelina kada nors norėjo, buvo taikus išsiskyrimas ir sveikata, teigiami santykiai tarp visų jų šeimos narių, įskaitant poną Pittą“.