Superžvaigždė J. Bieberis, pastebėtas viename Vakarų Holivudo viešbutyje, buvo itin nepatenkintas gerbėjų dėmesiu. „TikTok“ įraše užfiksuota, kaip Justinas viešbučio vestibiulyje konfliktuoja su grupe jaunuolių.

J. Bieberis piktai klausinėjo paauglių, kas jiems atrodo „taip juokinga“, ir gestais liepė jiems pasitraukti. Tuo tarpu viešbučio darbuotojai juos vedė išėjimo link.

Tada Justinas liepė nepaklusniems vaikams „dingti iš čia“, o viešbučio darbuotojai juos išvedė atgal į jų vakarėlį. Vienas liudininkas „TMZ“ pasakojo, kad J. Bieberis buvo daug ramesnis, šaltesnis ir labiau susikaupęs, kai paauglių palikti jį ramybėje paprašė pirmą kartą. Jiems nepaklusus, Justinas esą nusivylė ir kiek prarado savitvardą.

„Tai nejuokinga“, – girdima, kaip vaizdo įrašo pabaigoje sako J. Bieberis.

Kaip pranešama užsienio žiniasklaidoje, manoma, kad J. Bieberis įniršo ne šiaip sau. Jis esą nerimavo dėl savo nėščios žmonos Hailey Bieber, kuri netrukus turėjo atvykti į viešbutį ir susitikti su juo pietų.

Justinas Bieberis ir Hailey Bieber

H. Bieber šiuo metu laukiasi pirmojo poros vaikelio, kurio lytis kol kas neatskleista. Apie savo nėštumą ji ir Justinas pranešė gegužės mėnesį, paskelbę nuotraukų karuselę ir vaizdo įrašą Instagrame.

„Delfi“ primena, kad H. Bieber nėštumas įvyko praėjus beveik šešeriems metams po to, kai 2018 m. rugsėjį pora susituokė Niujorke, praėjus vos dviem mėnesiams po sužadėtuvių. Nuo to laiko tiek 30-metis Justinas, tiek 27-erių Hailey atvirai kalbėjo apie savo planus sukurti bendrą šeimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją