Kaip skelbia pagesix.com, porai kūdikis gimė pirmadienį, tačiau džiugią žinią socialiniuose tinkluose jiedu pranešė penktadienio vakarą.

„Sveikas atvykęs namo“, – rašė šalia nuotraukos, kurioje įamžinta vaiko pėdutė J. Bieberis.

Jis taip pat atskleidė, kad pirmagimį pavadino Jacko Blueso vardu.

„Delfi“ primena, kad amerikiečių dainininkas J. Bieberis su žmona H. Bieber jau ankčiau pranešė jaudinančias žinias, kad netrukus jie taps tėvais. Apie tai pora paskelbė socialiniame tinkle.

Apie tai, kad laukiasi pirmagimio, H. Bieber pasidalijo „Instagram“ paskyroje. Pora paskelbė vaizdo įrašą, kuriame Hailey vilki nėriniuotą suknelę, išryškinančią jos nėščiosios pilvuką.

Tuo metu Justinas ją pabučiuoja, kai jie pozuoja nuotraukoms ant kalvos šlaito.

H. Bieber nėštumas įvyko praėjus beveik šešeriems metams po to, kai 2018 m. rugsėjį pora susituokė Niujorke, praėjus vos dviem mėnesiams po sužadėtuvių.

Norėdama atšvęsti netikėtą sprendimą, pora po metų antrą kartą ištarė „taip“ per prabangią vestuvių ceremoniją Pietų Karolinoje. Nuo to laiko tiek 30-metis Justinas, tiek 27-erių Hailey atvirai kalbėjo apie savo planus sukurti bendrą šeimą.

2019 m. spalį dainininkas „Love Yourself“ užsiminė apie savo troškimus vieną dieną susilaukti vaikų, paskelbdamas vaizdo įrašą, kuriame tėvas žaidžia su kūdikiu.