Aktorius J. Sasse konkrečiai neparašė, kad susituokė su 48-erių partnere, bet eilėraščio pavadinimas paskatino gerbėjų spėlionės – ar pora ketina tuoktis, ar jau susituokė, rašo thesun.co.uk.

#poetry #picoftheday #reading #poet #icon #writers #history #discoverpoetry #lovers

A photo posted by Joshua Sasse (@joshuasasse) on Jun 11, 2016 at 3:21am PDT

Viena gerbėja parašė: „Tikiu, kad greitai tapsite vyru ir žmona.“ Kitas parašė: „Labai džiaugiuosi, kad atradote vienas kitą. Jūs labai žavūs.“

Praėjusią savaitę J. Sasse ir K. Minogue buvo išvykę atostogų į Graikijos salą. Sklandė gandai, kad ten jie susituokė, bet patys „vestuvių kaltininkai“ tuos gandus paneigė.

Pora susipažino rugsėjį, filmuojant TV laidą „Galavant“. Po dviejų mėnesių jie patvirtino, kad yra pora. Vasarį aktorius ir dainininkė susižadėjo.

K. Minogue buvo susižadėjusi su ispanu modeliu Andresu Velencoso, tačiau 2013 m. jie išsiskyrė.

Praeityje dainininkė susitikinėjo su aktorės Halle Berry buvusiu vyru Olivieru Martinezu ir grupės INXS solistu Michaelu Hutchence.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)