Britų karališkoji pora šiuo metu dairosi pažangų skaitmeninį turinį nepriekaištingai kuriančio specialisto, kuris norėtų darbuotis Bakingamo rūmuose, rašo „Daily Mail“.

„Reikia suprasti, kad turinį peržiūrės milijonai, – nurodoma monarchų svetainėje pasirodžiusiame skelbime. – Reikia surasti naujų būdų, kaip pristatyti karalių ir karalienę šalies visuomenei ir pasaulio bendruomenei.“

Aiškinant, ką teks atlikti užimant siūlomas pareigas, rašoma štai kas: „Tikimės, kad jūs, kaip naujas sparčiai tobulėjančios ir dinamiškos mūsų skaitmeninių technologijų komandos narys, sugebėsite tinkamai pateikti skaitmeninį turinį mūsų svetainėje, elektroninės komunikacijos kanaluose ir socialiniuose tinkluose. Pareigos apima planavimą, filmavimą ir vaizdo įrašų redagavimą.“

„Teks prisiimti svarbų vaidmenį ir, kuriant bei užsakant įvairų vaizdo turinį, plėtoti prasmingus santykius su mūsų auditorija bei didinti jos įsitraukimą.“

Atrinktas kandidatas, kaip teigiama, uždirbs net 35 tūkst. svarų sterlingų (40,3 tūkst. eurų) per metus, be to, galės nuspręsti, kokie pasakojimai sulaukia didžiausio publikos dėmesio.

Darbuotojui bus suteikta teisė naudotis duomenų analitika ir pagal ją įvertinti teikiamo turinio efektyvumą bei formuluoti būsimo turinio kūrimo idėjas.

Kaip sakė „Daily Mail“ šaltinis, Karolis ir Kamila pageidauja, kad už jų profilį skaitmeninėje erdvėje atsakingas „guru“ būtų jaunas specialistas, padėsiantis palaikyti ryšį su karališkosios šeimos gyvenimą stebinčiu jaunimu.

Sprendimas nusisamdyti tokį specialistą buvo priimtas po to, kai Velso princo ir princesės „Instagram“ ir „Twitter“ paskyrose buvo paviešinta keletas profesionaliai nufilmuotų vaizdo įrašų.
Nuotaikingus klipus ypač sėkmingai paįvairina kadrai, kuriuose princas Williamas ir princesė Kate sveikina prie Bakingamo rūmų susirinkusius žmones.

Po karūnavimo ceremonijos iškilmių pora pasidalijo minutės trukmės vaizdo įrašu, tą patį rytą filmuotu Kensingtono rūmuose. Jame pavyksta pamatyti princesę Charlotte ir princą Louisą su nuostaba ir pagarbiu išgąsčiu nužiūrinčius reprezentacinį „Bentley“, netrukus pajudėsiantį link Vestminsterio abatijos.

Jau kitą dieną Velso princas ir princesė paviešino epizodą, nufilmuotą karūnacijai skirto koncerto užkulisiuose. Jame matyti, kaip jie, lydimi princo George‘o ir princesės Charlotte, atvyksta į Vindzoro pilyje surengtą koncertą.

Publika šiuos vaizdo įrašus įvertino labai palankiai, todėl po jų pasirodymo Velso princo ir princesės ryšių su visuomene strategija vertinama kaip ypač sėkminga.