Lottie savo tinklalaidėje prisimena, kad tai buvo viena iš „baisiausių patirčių“, kurią ji kada nors patyrė. Ligoninėje ji sužinojo, kad jos išgerto vaisto dozė skirta ne mažiau kaip 100 kilogramų sveriantiems žmonėms, o ji sveria tik 60. Pasak Lottie, ji norėjo, kad prieš pradėdama vartoti šį vaistą, ji būtų žinojusi visus šiuos niuansus. Ji pridūrė, kad pavartojus „Ozempic“ jos svoris nukrito iki 53 kilogramų.

„Prieš kelis mėnesius buvau nepatenkinta savo svoriu ir turėjau draugą, kuris nusprendė padėti man numesti svorio“, – sakė Lottie.

Ji ragino visus būti atsargiems su su tokiais ar panašiais vaistais ir jų nevartoti.

„Tai įspėjimas visiems. Prašau, jei galvojate apie jo vartojimą, nedarykite, tai neverta“, – tikino ji.

Lottie Moss pasekė sesers Kate Moss pėdomis ir išbandė savo jėgas modelio darbe, dirbdama su ta pačia modelių agentūra, su kuria dirbo ir Kate.

Vėliau Lottie nusprendė mesti modelio darbą po to, kai, anot jos, pajuto, kad jos gyvenimas yra griežtai kontroliuojamas ir nusprendė išbandyti savo jėgas „OnlyFans“ – platformoje, kurioje vartotojai uždirba pinigų iš savo atvirų nuotraukų.

Su vyresniąja seserimi Lottie sako dabar nebendraujanti.

„Mes su seserimi niekada nebuvome artimos. Tarp mūsų yra didelis amžiaus skirtumas (Lottie – 26-eri, Kate – 49-eri). Kai augau, Kate mums nepadėjo su pinigais. Turėjome namą su dviem mažais miegamaisiais, o mano tėvai bankrutavo. Už savo privačią mokyklą susimokėjau pati pinigais, kuriuos uždirbau dirbdama modeliu“, – sakė Lottie.

Kadaise Lottie pavardė žiniasklaidoje mirgėjo dėl to, kad, kaip buvo įtariama, ji buvo užmezgusi romaną su Leonardo DiCaprio, kuris taip pat anksčiau susitikinėjo su K. Moss.