39-erių hito „California Gurls“ dainininkė šią savaitę lankėsi tinklalaidėje „Call Her Daddy“, kurioje buvo aptariami asmeniniai santykiai.

„[Svarbu] pagalba namuose. Patinka, kai dalinamasi krūviu arba padėkite tai naštai būti lengvesnei, – vyrams siūlė K. Perry. – Moterims krūvis gali būti toks didelis, mes darome tiek daug nematomų dalykų. Viskas yra apie to krūvio pasidalijimą.“

„Grammy“ nominantė prisipažino, kad ji ir filmo „Karibų piratai“ žvaigždė atlieka „daug porų terapijos“, kurios metu sužinojo, kad viena iš jos meilės kalbų yra tarnystė.

„Taigi, jei aš nusileisiu į apačią ir virtuvė bus švari, jei bus visi indai išplauti, o visos spintelių durys – uždarinėtos, tai būk pasiruošęs oraliniui!“ – eteryje sušuko ji.

„Tiesiogine to žodžio prasme. Tai yra mano meilės kalba. Man nereikia raudono Ferrari! Galiu nusipirkti raudoną Ferrari pati. Tiesiog išplauk prakeiktus indus! Aš tau pačiulpsiu. Tai taip lengva.“

Katy Perry ir Orlando Bloomas

Buvusi šou „American Idol“ teisėja sakė, kad O. Bloomas supranta jos poreikius ir išplauna indus savaitgalį, kai jų namų šeimininkės namuose nebūna.

K. Perry taip pat juokavo, kad vyrai, galintys sau leisti prabangius dulkių siurblius ir išmanius tualetus, turi „daug daugiau sekso“ su savo partnerėmis.

Popmuzikos žvaigždė, kuri 2010–2012 metais buvo ištekėjusi už Russello Brando, atkreipė dėmesį į kitas santykių raudonas vėliavas, kurias yra mačiusi su savo buvusiaisiais.

K. Perry pareiškė, kad jos „nebetraukia narcizai“, o vietoj to vertina lojalumą, buvimą šalią, humorą, lengvumą, problemų sprendimą, žaismingumą ir nuotykius.

„Mes su Orlandu labai mėgstame nuotykius“, – šyptelėjo ji, prisimindama, kad neseniai kartu iššoko iš sraigtasparnio.

K. Perry ir O. Bloomo romantiška draugystė prasidėjo 2016 metais, o po trejų metų jie susižadėjo.

Pora turi 4 metų dukrą Daisy Dove. Aktorius taip pat turi 13-metį sūnų Flynną, kurio susilaukė su savo buvusia žmona Miranda Kerr.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)