38 metų komikas sako, jog seksas su nepažįstamuoju buvo televizijos laidos, kurią jis tuo metu kūrė, dalis. Laida buvo skirta socialiniams tabu.

Kalbėdamas su kitu komiku Richardu Herringu, R. Brandas sakė: „Tualete suviliojau vyrą. Pamaniau „save laikau heteroseksualu, tačiau galbūt tai lėmė aplinka, kurioje užaugau – joje homoseksualumas buvo slopinamas“.

R. Brandas taip pat atskleidė, jog, kurdamas laidą (jos pavadinimas „RE:Brand) buvo priklausomas nuo heroino.

Žvaigždė, kuris buvo vedęs atlikėją Katy Perry, pasakojo toliau: „Slampinėju Soho rajone, lankiausiai įvairiausiose gėjų baruose, gėjų sporto klubuose – ieškojau žmonių laidai. Tada patekau į tą konkrečią alinę ir prasidėjo: „Kas nors norėtų su manimi pasilinksminti?“ Ir tada tas vyrukas sako „Taip“. Tarsi aš būčiau pasiūlęs: „Gal kas nors norėtų bulvių traškučių..?“.

„Taigi visi einame į tualetą – jis, aš ir režisierius. Ką jūs sau manote – tas vyrukas išsitraukia savo daikčiuką. Tikrai nebuvo malonu. Falas tai kažkas.... Aišku, maniškis man patinka, esu jų matęs ir dailės kūriniuose, viskas estetiška, bet tas daiktas buvo panašus į kažkokį skarmalą“, - pasakoja komikas.

R. Brandas taip pat sakė, jog, nors ir nėra gėjus, yra tikras seksualus narcizas, todėl stengėsi gerai padirbėti.

Per atvirą interviu komikas taip pat atskleidė ir daugiau pikantiškų detalių – tarp kurių ir maudynės su benamiu bei pažintis su prostitute bei jos šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)