Beyonce apsikabino Meghan Markle per Londone vykusią filmo „Liūtas karalius“ premjerą. Jiedvi pasisveikino lyg senos draugės.

Sasekso kunigaikštienė ir jos vyras princas Harry prabanga alsavusioje premjeroje buvo garbės svečiai, tačiau visą dėmesį pasigrobė Beyonce.

Ji nustelbė karališkąją porą atvykdama po jų ir praeidama raudonuoju kilimu paskutinė – ši privilegija paprastai priklauso žymiausiai renginyje dalyvaujančiai žvaigždei.

Harry ir Meghan kurį laiką sveikinosi su kitais renginio dalyviais, o tuomet atvyko dainininkė su savo vyru Jay Z. Jiedu buvo pristatyti karališkajai porai.

Beyonce pasilenkė, kad apkabintų ir pabučiuotų Meghan – pasveikino ją taip, tarsi jiedvi viena kitą pažinotų ilgus metus. Toks elgesys atrodo kaip protokolo pažeidimas.

Karališkosios šeimos narių apkabinimas jau seniai laikomas nepriimtinu. Anksčiau toks elgesys yra sukėlęs daug ginčų ir skandalų.

Meghan Markle ir princas Harry

Tačiau Meghan ir toliau juokėsi ir šnekučiavosi su dainininke.

Panašu, kad ji net nesuvokė, jog Beyonce pavyko atsidurti viršesnėje pozicijoje – dainininkė užsitikrino, kad kameros matytų jos veidą, o Meghan tuo metu būtų užtemdyta.

Kūno kalbos ekspertė J. James iššifravo, kas vyko tarp abiejų moterų, ir paaiškino, kad Beyonce, panašu, laiko save lygia kunigaikštienei.

„Šios dvi moterys sveikinasi viena su kita taip, tarsi būtų artimos draugės. Sutikdama Beyonce, Meghan kilsteli galvą ir pakreipia smakrą, taip parodydama draugišką pripažinimą, o tada, kilstelėdama kairiąją ranką, paskatina apkabinimą“, – aiškina ekspertė.

Ji tęsė: „Viskas prasideda nuo bučinio į skruostą, kuris perauga į abipusį apsikabinimą, o Beyonce užsimerkia, išreikšdama gilų palankumą. Besišnekučiuodamos jos laikosi už rankų. Moterys spaudžia viena kitos kairę ranką ir tarsi vibruoja – tai stiprus abipusės draugystės ženklas. Atrodo, kad Meghan nekantrauja pristatyti Harry Beyonce – prieš bučinį į skruostą ji paliečia Beyonce ranką“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)