Saulės kūdikį „Teletabiuose“ įamžinusi Jess Smith BBC pasakojo, kad jos „karjera“ juose prasidėjo visiškai netikėtai: „Tuo metu mane mama tiesiog buvo nuvežusi į ligoninę pasverti ir taip nutiko, kad tuo pačiu metu ligoninėje lankėsi prodiuseris, kuris ieškojo gražiai besišypsančio kūdikio“.

Jess atskleidė, kad kai ją filmuodavo, prieš ją sėdėdavo tėtis ir linksmindavo žaisdamas su įvairiais žaislais.

„Teletabiai“ – vaikams skirta laida, kuri televizijo ekranus pasiekė 1997-aisiais ir buvo nenutraukiamai transliuojama iki pat 2001 metų. Šou buvo populiarus visame pasaulyje, ne vienerius metus ją rodė ir Lietuvos televizijos.

Laida buvo orientuota į 1-4 metų vaikus, tačiau ji pasiekdavo ir vyresnių vaikų auditoriją.

Be krykštaujančios saulės ekrane pasirodydavo ir keturi pagrindiniai herojai – teletabiai. Violetiniu kailiu padengtas europietiškų bruožų teletabis – Tinkis Vinkis, žalias tamsaus veidelio teletabis – Dipsis, geltonoji teletabė Lialia ir raudonasis Pou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)