Kartu su nedidele savo komanda dainininkė išėjo veidą paslėpusi po tamsintais akiniais. Lauke muzikantų laukė prabangus autobusiukas, kuriuo iš oro uosto jie nuvežti į vieną iš Vilniaus viešbučių. 

Muzikos mylėtojus dar pavasarį nudžiugino žinia, kad Lietuvą birželio 11 dieną aplankys dueto „Moloko“ viena antroji, o dabar pasaulinio garso pop diva - Roisin Murphy. Vienintelis atlikėjos pasirodymas įvyks išskirtinėje Vilniaus vietoje - Kalnų parko lauko estradoje.

Roisin Murphy radijo stotims yra padovanojusi ne vieną įsimintiną hitą. „Overpowered“, „You Know Me Better“, „Sing it Back“, „Movie Star“, „The Time is Now“ – tai toli gražu ne visi kūriniai, kurie nuolat skamba šokių aikštelėse. Turtinga atlikėjos ir dueto “Moloko” singlų kolekcija bus nepamiršta ir naujojo turo metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)