Apie tai praneša latvių portalas santa.lv.

Atlikėja nepasakė, kuo serga, tik teigė, kad laikosi gydytojų nurodymų.

„Užuot ką nors pasakojusi, pasakysiu taip: „Melskitės už mane! Būsiu laiminga. Pasakysiu jums ačiū, nes aš irgi meldžiausi už jus visus“, – pabrėžė L. Vaikulė.

Dainininkė nerimauja, kad nesusirgtų koronavirusu ir kitomis virusinėmis infekcijomis, todėl pasiskiepijo, o jei prireiks, dar kartą pasiskiepys.

Primename, kad anksčiau L. Vaikulei buvo diagnozuotas krūties vėžys. Jai pavyko nugalėti ligą, tačiau pastaruoju metu jos būklė suprastėjo. Gerbėjai spėlioja, kad jai galėjo atsinaujinti onkologinė liga. Pati L. Vaikulė šito nekomentuoja.

Be to, ji aktyviai palaiko Ukrainą. Viename koncerte ji iškėlė geltonos ir mėlynos spalvos vėliavą ir pabrėžė, kad nė negalėtų kitaip pasielgti.

Delfi primena, kad Lietuvoje mylima, ryškiausia Latvijos scenos žvaigždė Laima Vaikulė sugrįžta į Vilnių! Jau gruodžio 26 d. nuostabų antrą šv.Kalėdų vakarą Laima Vaikulė surengs gražiausią iki šiol matytą koncertą.

Renginys įvyks Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje gruodžio 26 d. Tai – tikras kalėdinis pasimatymas su mylimais Lietuvos klausytojais, teigiama spaudos pranešime.

Šį ypatingą vakarą skambės visi žinomiausi dainininkės kūriniai, gyvuojantys scenos padangėje ne vieną dešimtmetį. Nepriekaištingo stiliaus ikona, sodraus balso tembro savininkė, grakšti ir rafinuota scenos diva – visi šie epitetai lydi L. Vaikulę ilgus muzikinės karjeros metus.