Anot jos sekėjų, nuotraukose jos oda atrodo pernelyg lygi, todėl ji buvo apkaltinta per dideliu fotošopo ar filtrų naudojimu.

„Tu taip neatrodei prieš 20 metų. Nieko neapgausi. Liūdna“, „Kažkas atimkite redagavimo programėles iš šios moters. Negalite tiesiog įjungti filtro iki maksimumo ir tikėtis, kad tai liks nepastebėta“, „Nesuprantu, kodėl šiais laikais mamos nori atrodyti jaunesnės už savo dukras“, – stebisi begalė komentatorių.

Praėjusiais metais Dina Lohan atskleidė, kad jai buvo atlikta plastinė operacija. Tam, kad ji atrodytų jaunesnė jai buvo atliktas veido ir kaklo patempimas.

„Visada tikėjau grakščiu senėjimu, bet jei norite ką nors padaryti dėl savęs, padarykite tai. Norėjau atrodyti jaunesnė. Dauguma mano draugų tai darė prieš 10–15 metų“, – sakė ji viename interviu.

Dina Lohan šiuo metu rašo memuarus, kuriuose bus jos vaikų, įskaitant dukrą Lindsay, indėlis. Ji taip pat atnaujina savo 2008 m. realybės šou.

Pati Lindsay neseniai buvo nufotografuota su savo vyru ir sūnumi Louai Kalifornijoje, kur šiuo metu filmuojasi naujame filme – populiarios 2000-ųjų komedijos „Keistas penktadienis“ („Freaky Friday“) tęsinyje.

2022 metais aktorė ištekėjo už arabų finansininko Baddero Shamaso, o po metų aktorė pirmą kartą tapo mama.

Pastaruosius kelerius metus L. Lohan vedė uždarą gyvenimo būdą, gyveno su šeima Dubajuje ir į JAV skrido tik darbo reikalais.

Lindsay Lohan ir Bader Shammas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją