Praėjusių metų sąraše M. Kunis buvo užėmusi 14 vietą, tačiau po to, kai pasirodė filmuose „Oz: The Great And Powerful“ („Ozas: didingas ir galingas“) bei „Friends With Benefits“ („Draugiškas seksas“), nieko keista, kad ji atsidūrė pačioje šimtuko viršūnėje.

Žurnalo FHM „100 seksualiausių moterų“ redaktorius Danas Jude`as sakė: „Mila yra ne tik natūraliai pribloškianti. Ji dar turi puikų humoro jausmą ir nebijo pasijuokti pati iš savęs“.

„Šalis išreiškė savo nuomonę ir jos verdiktas tas, kad ji oficialiai pripažįstama pačia geriausia mergina“.

Antroje vietoje liko 25 metų Rihanna, nuo 2012 metų pakildama per vieną poziciją.

Trečioje vietoje atsidūrė 22 metų britų aktorė Helen Flagan. Ją FHM skaitytojai netikėtai pripažino seksualiausia moterimi Didžiojoje Britanijoje.

Tačiau jokio netikėtumo nesukėlė buvusios serialo „Coronation street“ žvaigždės reakcija į šį laimėjimą: „Absoliučiai džiaugiuosi, kad buvau išrinkta seksualiausia Didžiosios Britanijos moterimi. Tai mielas pasitikėjimo savimi paskatinimas, ypač turint galvoje, jog aplinkui tiek daug gražių merginų“.

Akivaizdu, kad nuolatinės fotosesijos ir gundančios „Instagram“ nuotraukos padėjo H. Flagan užimti aukščiausią vietą iš visų Britanijos atstovių, patekusių į šimtuką. Jų šiemet seksualiausių moterų sąraše yra daugiau negu pernai – 54, (2012 metais buvo 46).

Pateikiame pirmą seksualiausių pasaulio moterų dešimtuką:

1. Mila Kunis, aktorė, JAV;

2. Rihanna, dainininkė, Barbadosas;

3. Helen Flanagan, aktorė, Didžioji Britanija;

4. Michelle Keegan, aktorė, Didžioji Britanija;

5. Kelly Brook, modelis, Didžioji Britanija;

6. Kaley Cuoco, aktorė, JAV;

7. Pixie Lott, dainininkė, Didžioji Britanija;

8. Kate Upton, modelis, JAV;

9. Cheryl Cole, dainininkė, Didžioji Britanija;

10. Georgia Salpa, modelis, Airija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)