25-erių scenos atstovė tiesiog spindi papuošta profesionalaus makiažo meistro. Išryškintos lūpos ir pabrėžtos tamsios jos akys atrodo stulbinančiai. Pirmasis mygtuką „patinka“ paspaudė jos vaikinas „The Weekend“, rašo dailymail.co.uk.

#notsosecretproject @selenagomez 😛

Публикация от Hung Vanngo (@hungvanngo) Авг 25 2017 в 3:26 PDT

Pastaruoju metu gerbėjai vis dažniau pastebi, kad jaunoji žvaigždė, kuri išgarsėjo būdama dar visai vaikas, atrodo labai moteriška ir pasitikinti savimi. Dėl tokio įvaizdžio ji vis dažniau sulaukia ir komplimentų.

H. Vanngo savo puslapyje socialiniame tinkle „Instagram išpublikavo ir nuotrauką, kurioje baltu chalatu apsisiautusi žvaigždė laukia, kol jai bus sukurtas nepriekaištingas įvaizdis vakarui. Prieš veidrodį patogiai įsitaisiusi Selena pati padarė asmenukę.

Set life. #notsosecretproject 😂

Публикация от Hung Vanngo (@hungvanngo) Авг 25 2017 в 9:26 PDT

Anksčiau gana paauglišku įvaizdžiu žiniasklaidos puslapiuose pasirodžiusi S. Gomez dabar atrodo visiškai kitaip. Neseniai pasikeitusi jos šukuosena taip pat išduoda, jog žvaigždė išbando naujoves ir stengiasi keisti įsisenėjusį įvaizdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)