Rusijos invaziją į Ukrainą pasmerkęs žinomas komikas ir šoumenas birželio 18-ąją šventė savo gimtadienį. Menininkui sukako 48-eri metai.

Šventės proga įžymybė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo šeimos nuotrauka. Kadre aišku, kad komikas surengė šventę, tačiau triukšmingo vakarėlio atsisakyta. Svarbią dieną jis praleido tik su pačiais artimiausiais žmonėmis.

Komikas pozavo restorane prie šventinio stalo su tortu. Šalia jo šypsojosi ir 75-erių metų žmona dainininkė Ala Pugačiova, ir vaikai – 10-mečiai dvyniai Harry’is ir Lisa. Gerbėjai iš karto pastebėjo jaunatvišką sukaktuvininko išvaizdą. Komentaruose sekėjai linkėjo ne tik ilgų ir laimingų metų, bet ir gyrė jį už, matyt, atrastą jaunystės eliksyrą, mat atrodo jis gerokai jaunesnis.

Ne mažiau liaupsių pelnė ir primadona. A. Pugačiova šventiniam renginiui pasirinko ilgą šviesią suknelę su gėlių raštais. Harry’is ir Lisa vilkėjo baltos spalvos drabužius. Idilišką šeimos vaizdelį papildė taip pat šviesiai apsirengęs M. Galkinas.

Delfi primena, kad žymi pora viešai pasisakė prieš kruviną karą Ukrainoje. Jie pasmerkė Putino režimą ir atsisakė gyventi Rusijoje. Prasidėjus plataus masto invazijai, jie su vaikais emigravo į Izraelį, kur gyvena iki šiol. M. Galkinas savo socialiniuose tinkluose nuolat demonstruoja okupantų žiaurumus Ukrainoje.

2022 m. rugsėjį A. Pugačiova pateikė prašymą Rusijos teisingumo ministerijai su prašymu pripažinti ją „užsienio agente“, kaip solidarumo su vyru, kuris anksčiau tokiu buvo pripažintas, ženklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją