Šventėje pasirodė ir ukrainiečių dainininkas Dmytro Monatykas (sceninis slapyvardis – Monatik). Savo dainas rusų kalba atlikėjas neseniai perdainavo ukrainietiškai, bet kelis kūrinius visgi atliko rusiškai, rašo „Unian“.

Asmeninėse „Instagram“ paskyrose nei M. Galkinas, nei D. Monatykas apie dalyvavimą vestuvėse neužsiminė. Tikėtina, kad atlikėjai nenorėjo viešinti šio fakto, bet ką gi tu nuslėpsi nuo akylos socialinių tinklų auditorijos?

Verta priminti, kad ne per seniausiai atlikėjas Monatik buvo pakliuvęs į su kalba susijusį skandalą, kilusį dėl to, kad dainavo rusiškai. Atsakydami į žurnalistės Alinos Dorotiuk klausimus, dainininko vadybininkai patikino, kad taip nebuvo.

Beje, svajonių vestuvės, kurių svečius linksmino M. Galkinas ir D. Monatykas, buvo iškeltos vienoje brangiausių ir prabangiausių vilų, esančių populiariame Italijos regione. Vila vadinasi „Balbiano“.

Maksimas Galkinas vestuvėse Italijoje

Savo „Instagram“ puslapyje nuotaka Angelina Terskaja teigė, kad jiedu su vyru negyvena Ukrainoje, nors planuoja sugrįžti ateityje. Ji taip pat pridūrė, kad jų vestuvės neįvyko Ukrainos teritorijoje. Jaunosios teigimu, ji ir jos vyras finansiškai remia Ukrainą ir nekenčia Rusijos.

Ukrainiečių vestuvėse pasirodžiusiam Galkinui – Rusijos reakcija

Rusija užsimojo nubausti M. Galkiną už tai, kad vedė ukrainiečių poros vestuves ir net dainavo ukrainietiškas dainas.

Propagandistams nepatiko toks komiko elgesys, todėl jie suskubo šaukti, kad užsienio agento statusą turintį M. Galkiną pats metas pripažinti šalies išdaviku. Rusijoje besireiškiančio judėjimo „Sorok Sorokov“ atstovai kaltinimus humoristo adresu žeria ir dėl Ukrainos pajėgų finansavimo.

„Judėjimo „Sorok Sorokov“ nariai kreipėsi į Rusijos Federacijos tyrimų komitetą su prašymu patikrinti, ar M. Galkinas neremia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, kadangi tokiu atveju turėtų būti pritaikytas Rusijos Federacijos baudžiamojo kodekso 275 straipsnis dėl valstybės išdavystės“, – parašė organizacijos atstovai.

Remiantis kai kurių Rusijos žiniasklaidos kanalų pateikta informacija, už pasirodymą ukrainiečių vestuvėse M. Galkinas gavo 10 mln. rublių (104,3 tūkst. eurų) ir dalį šios sumos neva pervedė Ukrainos pajėgų rėmimo fondui.

M. Galkinas šio Kremliaus ruporų pareiškimo nepakomentavo, tik pranešė, kad dabar jo laukia koncertai Jūrmaloje.