Per pasirodymą M. Galkinas nulipo nuo scenos, kad pabendrautų su Latvijos kurorto publika, rašo „Unian“.

Į žiūrovus jis kreipėsi klausdamas: „Gal turite kokių problemų?“.

Vienas iš salėje sėdėjusių žmonių nutarė išreikšti nepasitenkinimą ir įžeisti artistą pavadindamas jį durniumi (artimiausias atitikmuo pavartotam rusiškam necenzūriniam žodžiui, – red.past.).

Komikas nesutriko ir taip sureagavo į agresyvų pareiškimą, tarsi jis būtų pasirodymo dalis.

„Ar jūs specialiai vien dėl to atėjote? Dar įsigijote bilietą į pirmą eilę? Ačiū! Jūsų pinigai, nepaisant jūsų pažiūrų, pravers mano šeimai. Ir tai puiku, klausykite, labai jums ačiū“, – kalbėjo M. Galkinas.

Deja, žiūrovas tęsė provokaciją. Jisai pasiėmė puokštę raudonų gvazdikų, nuėjo iki scenos ir ėmė mėtyti gėles, sakydamas, kad šitaip elgiasi vien iš gerų intencijų.

„Tai – ne jūsų spektaklis. Tiktai tada, kai tapsite nusipelniusiu asmeniu ir sugebėsite surengti koncertą keliems tūkstančiams žmonių, galėsite pasirodyti scenoje. Eikite jūs paskui rusų laivą“, – rėžė M. Galkinas.

Provokaciją surengė Rusiją šlovinantis tinklaraštininkas Maksimas Vinkleris. Vokietijoje gyvenantis ir save rusu įvardijantis asmuo kuria turinį „YouTube“ tinkle, tad ir bandymas sugadinti M. Galkino renginį buvo filmuojamas telefonu.

Beje, pačioje plataus masto Rusijos veržimosi į Ukrainą pradžioje M. Galkinas pasisakė prieš karą ir pasmerkė V. Putino režimą.

Artistas su visa šeima išvyko į Izraelį ir reguliariai reiškia palaikymą Ukrainai socialiniuose tinkluose.

Rusijoje už proukrainietišką poziciją M. Galkinas yra įtrauktas į užsienio agentų sąrašą.

Jis garsėja griežtais pareiškimais rusų propagandistų adresu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)