Kaip skelbia „New York Post“, atlikėja Miley Cyrus pastaruoju metu labai aktyvaus vaidmens garsenybių sluoksniuose neatlieka. Apie tai ji pati prabilo duodama naujausią interviu Davidui Lettermanui, jo laidoje „My Next Guest Needs No Introduction“.

„Nesu labai aktyvi kitų menininkų, pramogų pasaulio atstovų ir įžymybių bendruomenės dalis“, – sakė ji.

Miley Cyrus

Miley paaiškino ir to priežastis.

„Būdama tame kambaryje, tiesiog nesijaučiu esanti tarp savo žmonių. Bet yra tam tikrų atlikėjų, tokių kaip Beyonce, su kuriais esame seniai pažįstami“, – tęsė dainininkė.

M. Cyrus taip pat prisiminė ir savo draugystės su ryškiausiomis šou pasaulio žvaigždėmis pradžią.

„Aš buvau tarsi įsiterpusi tarp Rihannos ir karalienės Beyonce, o jos jau buvo visiškai suaugusios, nuostabios, turbūt panašaus amžiaus kaip dabar aš, aukštai iškilusios virš manęs, visiškai stulbinančios“, – dalijosi Cyrus.

Ji pridūrė, kad, nors ir buvo labai jauna, POP scenos divos su ja buvo tikrai draugiškos.

„Aš – labai maža, turėjau spuogų, dantų breketus ir stovėjau šalia deimantais pasipuošusios Mariah Carey. Beyonce buvo tokia maloni man“, – sakė M. Cyrus.

Miley Cyrus vaikystėje

Kalbėdama apie draugystes su žinomomis atlikėjomis šiandien, Miley sakė, kad svarbiausia jai yra „gerumas ir pastovumas“, skelbia „New York Post“.

„Aš esu dalis savo bendruomenės, bet svarbiausia yra kokybė, o ne kiekybė. Nesu labai aktyvi“, – sakė ji.

Primename, kad Miley Cyrus savo karjerą pradėjo būdama vos 12 metų, vaidindama „Disney“ kanale. Labiausiai ji išpopuliarėjo dėl atlikto pagrindinio vaidmens seriale „Hana Montana“, o vėliau tapo ir tarptautine muzikos žvaigžde.