Penktadienį dainininkė, kurios tikrasis vardas Stefani Joanne Angelina Germanotta, dalyvavo sesers vestuvių repeticijoje „ViewPoint Hotel“. Šeima ypatingai progai savaitgaliui išsinuomavo visą viešbutį, kad šventės negadintų jokie pašaliniai asmenys.

„The Sun“ paparacų užfiksuotose nuotraukose matyti Lady Gaga, vilkinti aptemptą juodą mini suknelę, prie kurios priderinti tos pačios spalvos aukštakulniai. Visų akys iškart nukrypo į dainininkės figūrą - liekna atlikėja, įtariama, laukiasi pirmosios atžalos.

Į šventę ją atlydėjo mylimasis Michaelas Polansky. Jiedu pora jau ketverius metus. Tiesa, nuotraukose ant dainininkės bevardžio piršto puikuojasi ir žiedas su didžiuliu deimantu. Tad kalbos pasklido ne tik dėl gerokai pasikeitusių Lady Gaga kūno linijų, bet ir galimų sužadėtuvių.

Kitose nuotraukose matyti ir užfiksuotos vestuvių akimirkos - čia Lady Gaga buvo pamerge. Šventei ji pasipuošė kremine suknele ir ceremonijos metu stovėjo šalia jaunavedžių.

Atlikėja viešai jausmų savo antrai pusei viešai nedemonstruoja, jos socialiniuose tinkluose poros nuotraukų nėra, tačiau laikas nuo laiko juodu įamžinti pasiseka paparacams. Šiuo metu atlikėja reklamuoja naujausią filmą apie Jokerį, kuriame suvaidino vieną pagrindinių vaidmenų, tačiau pasirodymams pristatymuose renkasi figūros neišryškinančius apdarus. Tai gali būti dar vienas ženklas, jog Lady Gaga naujienas apie būsimą kūdikį bando kuo ilgiau išlaikyti paslaptyje.