42-ejų metų I. Trump, 45-ojo Jungtinių Amerikos Valstijų prezidento ir kandidato į aukščiausią šalies postą Donaldo Trumpo dukra, galėjo atlikti keletą procedūrų savo išvaizdai pagerinti.

Pokalbyje su „Daily Mail“ žinomi grožio industrijos ekspertai išsakė savo nuomonę apie tai, ką garsiausios amerikiečių šeimos atstovė galėjo pakeisti savyje.

Pavyzdžiui, plastikos chirurgas iš Čikagos Benjaminas Coughlinas, analizuodamas vieną iš naujausių Ivankos asmenukių iš Paryžiaus, pastebėjo, kad jos smakras ir žandikaulio linija atrodo kaip niekada ryškūs. Tokį efektą galima pasiekti naudojant užpildus.

Ivanka Trump

„Tūris tinkamose vietose gali išties daug ką pakeisti“, – sakė jis.

Kitoje liepos mėnesį paskelbtoje nuotraukoje Ivanka savo profilį demonstravo vilkėdama geltoną suknelę.

„Atrodo, kad jos nosies galiukas yra ryškesnis ir plonesnis, tačiau tai galima pasiekti atlikus nechirurginę rinoplastiką naudojant užpildus. Tikriausiai ji tai padarė norėdama subalansuoti likusius veido bruožus“, – sakė medikas.

Ivanka Trump

Ekspertai spėja, kad Ivankai ne kartą buvo atlikta rinoplastika.

Niujorko plastikos chirurgas Joelis Kopelmanas sakė, kad, norint nosį padaryti tobulą, gali prireikti ne vienos operacijos.

„Pirminė rinoplastika gali padėti išspręsti struktūrines problemas arba bendrą nosies dydį, o antrinė (revizinė) rinoplastika gali būti atliekama siekiant dar labiau patobulinti nosies galiuką arba pakoreguoti nosies tiltelį“, – teigė jis.

Ivankos smakras taip pat buvo intensyvios visuomenės dėmesio objektas nuo jos pasirodymo 2023 m. lapkritį Niujorke vykusioje tėvo sukčiavimo byloje.

Nors 2020 m. jos smakras buvo mažesnis ir atrodė labiau įrėmintas į veidą, 2023 m. ir 2024 m. smakras yra ryškesnis, tikina ekspertai.

Ivanka Trump

Daktaras J. Kopelmanas mano, kad Ivankai galėjo būti atliktos ir botokso injekcijos, tai esą rodo kai kurios nuotraukos, kuriose jos žandikaulis atrodo platesnis.

„Manyčiau, kad jai galėjo būti atlikta botokso injekcija į kramtomąjį raumenį.

Jis paprastai naudojamas norint, kad veidas atrodytų plonesnis, tačiau tai gali sukelti laikiną išsiplėtimo efektą, kol raumuo prisitaiko“, – aiškino gydytojas.

Stevenas Fallekas, plastikos chirurgas iš Niujorko, pridūrė, kad Paryžiaus nuotraukose Ivankos skruostai atrodo pilnesni nei anksčiau, o tai ypač pastebima veido šonuose arčiau išorinių kraštų.

„Jos sustingęs veidas? Šimtas procentų neurotoksino. Toks tikslas – sustabdyti judesius ir užkirsti kelią raukšlėms.

Bet jei persistengsite, atrodysite nenatūraliai. Televizijoje tai atrodo puikiai, bet realiame gyvenime...

Esu tikras, kad atrodo šiek tiek keistai, kai ji bando išreikšti emocijas“, – apibendrino B. Coughlinas.

Lazerinės procedūros taip pat yra patikrintas ir mėgstamas būdas pagerinti odos spalvą, būklę ir tekstūrą, nepuolant po peiliu.

Plastikos chirurgai daro prielaidą, kad jai tikriausiai buvo atliktas vienas iš dviejų skirtingų lazerio procedūrų tipų: frakcinis lazeris arba IPL (intensyvios impulsinės šviesos terapija).

Frakciniai lazeriai įsiskverbia į odą ir ten sukelia pažeidimus, kurie sukelia natūralų organizmo gijimo procesą, gerinantį odos tekstūrą ir raukšles.

IPL veikia odos pigmentaciją, įskaitant senatvines ir saulės dėmes, ir skatina kolageno gamybą, kad sumažėtų smulkios raukšlės.

Daktaras J. Kopelmanas sakė, kad naujausiose nuotraukose „jos nepriekaištinga oda greičiausiai yra botokso, lazerių ir galbūt nedidelio nuotraukų redagavimo derinys, kad ji atrodytų dar labiau nušlifuota“.

„Dažnai matau, kad mano pacientai naudoja visus tris kartu, kad pasiektų tobulą rezultatą“, – pridūrė jis.