Vyras teigia, kad atlikėjos šou buvo panašus į filmą suaugusiems. Kaip skelbia dailystar.co.uk, Justenas Lipelesas ėmėsi teisinių veiksmų po to, kai kovo 7 d. sudalyvavo dainininkės koncerte Inglevude, Kalifornijoje. Vyras sako, kad gerbėjai turėjo būti įspėti dėl programos turinio.

Teismo dokumentai atskleidžia, kad J. Lipelesas taip pat skundėsi, kad koncertas vėlavo daugiau nei pusantros valandos, o vietoje – nepakeliamai karšta. Sakoma, kad Madonna galimai reikalavo išjungti oro kondicionierių.

Vyras sakė, kad pasirodymo metu buvo „priverstas žiūrėti scenoje apnuogintas moteris, imituojančias sekso aktus“ ir savo ieškinyje pareiškė: „Gerbėjas verčiamas valandų valandas laukti karštoje, nepatogioje arenoje, o koncerto metu perspėjimo demonstruojama pornografija ir beprotiška Madonnos nepagarba jos gerbėjams“.

J. Lipelesas teigia, kad nukentėjusieji turi teisę į žalos atlyginimą.

Madonna šiuo metu susiduria su dar dviem ieškiniais dėl vėlavimo. Ieškovai tvirtina, kad atlikėja ilgą laiką vėlavo į suplanuotus pasirodymus. Žvaigždė kritikuojama už „nepagarbą“ gerbėjams.

Madonna balandį pateikė prašymą atmesti vieną iš skundų, teigdama, kad gerbėjams nelogiška tikėtis, kad ji pradės dainuoti laiku. Savo atsakyme ji pareiškė: „Nė vienas protingas koncertų lankytojas ir nei vienas Madonnos gerbėjas nesitiki, kad pagrindinė koncerto žvaigždė užlips į sceną tuo metu, kaip yra nurodoma biliete“.