Rodos, jei kada nors ir viltumeisi viešumoje sutikti savo mylimą pasaulinio garso atlikėją, tai tikrai ne nusprendus ramiai pabėgioti paupyje.

Pasirodo, ir tai yra įmanoma. Socialiniuose tinkluose žmonės masiškai dalijasi vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip valtele kanalu plaukiantis Edas Sheeranas atsitiktinai sutiktai gerbėjai skiria savo šilumą ir dėmesį.

Vos užmezgęs pokalbį su mergina, Edas iškart pasiteiravo, ar ji norėtų čia pat gyvai išgirsti kokį nors jo atliekamą kūrinį. Nors pakrante bėgiojusios merginos veide buvo matoma akivaizdi nuostaba, ši ilgai negalvodama pateikė savąjį atsakymą ir dainininko paprašė uždainuoti populiarųjį jo kūrinį „Tenerife Sea“.

Edas Sheeranas merginos prašymą išpildė – vyras tuojau pat užgrojo gitara ir ėmė dainuoti.

Paskelbęs šį vaizdo įrašą Instagrame, Edas Sheeranas paaiškino, kad kanalu valtimi jis plaukė ne be reikalo. Ten esą buvo vykdomas filmavimas, tad susitikimas su gerbėja – tikrai buvo atsitiktinis.

Garsus atlikėjas taip pat kreipėsi į savo auditoriją, prašydamas atsiliepti ir vaizdo įraše matomą mergina.

„Tai aš!“, – reaguodama į Edo Sheerano prašymą komentaruose rašė ji.

Savo reakcijomis į neeilinį atlikėjo poelgį komentarų skiltyje pasidalijo ir kiti jo gerbėjai. Daugybė jų neslėpė, kad stebėti tokį vaizdo įrašą – kiek pavydu.

„Tokioje situacijoje aš net negalėčiau prisiminti Edo dainų pavadinimų“, – rašoma viename komentare.

„Tu kietas. Kaip nuostabu, kad darai žmones laimingus“, – teigė kitas komentatorius.

„Dar daugiau priežasčių bėgioti“, – šmaikštavo dar vienas Edo gerbėjas, ko gero, besiviliantis jį sutikti.

Internautai negalėjo nepastebėti ir to, koks talentingas yra Edas Sheeranas. Jie teigė, kad ne kiekvienas atlikėjas galėtų tobulai atlikti savo kūrinius nei kiek nesiruošę ir papuolę į tokią netikėtą situaciją.

„Jis neįtikėtinai talentingas“, – rašė vienas jų.

„Brolužis iš karto uždainuoja kūrinį, kuris skamba lygiai taip pat, kaip įrašytas“, – teigė kitas.

Ed Sheeran

Edo Sheerano talentu ir paprastumu neseniai galėjo žavėtis ir lietuvaičiai. „Delfi“ primena, kad dar rugpjūčio pradžioje atlikėjas Lietuvoje surengė net du savo pasirodymus.

Pasaulinė mega žvaigždė į Baltijos šalis po 5-erių metų pertraukos grįžo su neabejotinai įspūdingiausiu savo šou. Tai įrodo publiką apšvietę įspūdingi fejerverkai ir netikėta staigmena – ant atlikėjo marškinėlių matomas užrašas „Kaunas“.

Žiūrovai sulaukė ypatingos apvalios scenos, suteikusios progą visiems fanams išvysti atlikėją „akis į akį“, virš kurios buvo įrengtas didžiulis 360 laipsnių ir 6 dvipusiai, gitaros plektro formos ekranai, transliuosiantys gyvą vaizdą. Įspūdį sustiprino ir pirotechnikos efektai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją