Ne vienerius metus prisidėjusi prie „Real Houseviwes of Atlanta“ kūrimo proceso, moteris galiausiai tapo visaverte realybės šou dalyve, praneša pagesix.com. Rizikingąjį kadrą ji paskelbė instagrame. „Real Housewives of Potomac“ dalyvė Mia Thorton pakomentavo: „O, TAIP“, o „Real Housewives of Beverly Hills“ žvaigždė Sulton Strackle jos suknelę pavadino „geriausia“.


„Nuoga“ suknele pasipuošusi M. Hampton leido pasigrožėti savo kūnu iš visų pusių, įskaitant užpakaliuką. Beje, taip apsirėdžiusi ji netgi nuėjo į klubą ir linksmybių akimirkomis pasidalijo „TikTok“ platformoje.


Nors M. Hampton garsėja savo išskirtiniu stiliumi, šį kartą provokuojančio drabužio jai nereikėjo ilgai ieškoti – suknelę lengvai įsigijo internetu (dabar jau išparduota).

L. Volkovai ir J. P. Gaultier pristačius „nuogų“ suknelių kolekciją šių metų gegužės mėnesį, garsenybės ja itin susižavėjo. Anksčiau tokį įvaizdį pademonstravo Kylie Jenner, vilkėjusi „nuogą“ bikinį.

Kylie Jenner

Atlikėja Tove Lo privertė savo gerbėjus aikčioti užsivilkusi „nuogus“ marškinėlius.


Šio dizaino drabužius taip pat pamėgo ir Iggy Azalea.


„Nuogą“ suknelę apsitempė ir Demi Lovato.


Tokiai madai taip pat neatsispyrė aktorė Bella Thorne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)