Savo „Comicstorian“ paskyroje B. Potteris kūrė su komiksais susijusį turinį, daug dėmesio skyrė „Marvel“ ir DC komiksų pasauliams.

„Daugumai iš jūsų jis buvo „Comicstorian“, prikėlė daugybę įdomių istorijų. Jį mylintiems žmonėms jis buvo viena geriausių ir labiausiai palaikančių sielų. Vyras, sūnus, brolis, draugas ir tiesiog nepažįstamasis – Benas buvo be proto mylintis ir nuoširdus žmogus. Jis visada rasdavo laiko savo artimiesiems. Stengdavosi visus pralinksminti, rūpinosi, kad visi jaustųsi gerai. Jis buvo mūsų uola, visada jutome jo tvirtą užnugarį“, – socialiniame tinkle rašė Nathalie, tačiau jos vyrą pražudžiusio incidento detalių nepateikė.

Ben Potter

Nathalie ne kartą patikino, kad vyras „buvo visas jos pasaulis“.

„Dabar man reikia laiko artimiausių žmonių apsuptyje. Turiu išsiaiškinti tiek dalykų, turiu sau atsakyti į tiek klausimų, turiu išgedėti. Prašau gerbti mano privatumą. Šiuo metu mano svarbiausias prioritetas yra išsaugoti viską, ką jis sukūrė, daugiau planų kol kas neturiu. Jo kanalas buvo vienas iš didžiausių ir svarbiausių jo pasiekimų. Ir nors mums visiems prireiks laiko susitaikyti su jo netektimi, žinau, kad jis tokios pabaigos nenorėjo“, – rašė ji.

Nathalie priminė, kad jos vyras praleido daugiau nei dešimt metų skleisdamas meilę savo hobiui ir skatindamas kitus jį pamėgti. Per meilę ir neįtikėtinas istorijas, įdomius personažus ir fantaziją, jam pavyko YouTube platformoje užsiauginti didžiulę auditoriją, skelbia portalas „People“.

„Kartu su jo komanda norime tęsti jo pradėtus darbus. Norime pagerbti jo atminimą pasakodami puikias istorijas puikiems žmonėms, norime, kad būtų prisimintas mūsų tikrasis superherojus. Visada vienas kitą palaikėme, žinau, kad jis norėtų, jog tęsčiau jo veiklą“, – rašė B. Potterio mylimoji.

Dieną po to, kai pranešė apie mirtį, „People“ gavo patvirtinimą, jog vyras žuvo avarijos metu šeštadienį, birželio 8 d.

Antradienį, birželio 11 d., spaudai Kolorado valstijos patrulis nurodė, kad incidentas įvyko 9.19 val. vietos laiku, kelyje netoli Fort Kolinso.

„Vyras vairavo sidabrinį „Toyota“ automobilį, kuris nulėkė nuo kelio, kelis kartus vertėsi“, – teigiama pranešime.

B. Poteris avarijos metu buvo prisisegęs saugos diržą, tačiau jis „žuvo nuo sužalojimų per avariją, įvykio vietoje“.

Turinio kūrėjas buvo vienintelis transporto priemonėje, kitos transporto priemonės įvykio metu nedalyvavo.

B. Potteris, kuris iš viso sukūrė beveik 4 tūkst. vaizdo įrašų YouTube, savo paskutiniu įrašu, pavadintu „Why DC’s Reboots Beat Marvel“, pasidalijo dieną prieš mirtį.

Ice Cube ir Kimberly Woodruff sūnus O’Shea Jacksonas jaunesnysis buvo vienas iš tų, kurie išreiškė užuojautą dėl „Comicstorian“ mirties.

„Ir toliau ilsiuosi nuo X dėl asmeninių priežasčių. Tik sužinojęs šią naujieną, tiesiog negalėjau nieko neparašyti. „Comicstorian“, ilsėkis ramybėje. Man iš skausmo plyšta širdis. Vienas iš mano mėgstamiausių turinio kūrėjų internete, labai ačiū už viską. Buvau didelis gerbėjas. Maldomis esu su jo artimaisiais. Tegyvuoja Benas Potteris. Žmonės, būkime vienas kitam geri. Mylėkime vienas kitą“, – rašė jis.

Savo mintimis tame pačiame sociliniame tinkle pasidalijo ir komiksų autorius Scottas Snyderis.

„Esu pritrenktas, be proto skaudi žinia. Benny’io meilė komiksams buvo be proto užkrečiama, būti šalia jo buvo nuostabu. Nuoširdi užuojauta šeimai“, – rašė jis.