„Pagesix“ skelbia, kad su finansinėmis problemomis D. Banda esą susidūrė išsikraustęs iš Madonnos namų. Dabar jaunuoliui tenka mokytis savarankiškumo ir pasirūpinti savimi, tačiau tai, kaip skelbia jis pats, nėra taip jau lengva.

D. Banda socialiniuose tinkluose atvirai papasakojo, kad, išsikraustęs iš pop žvaigždės buto, dabar jis „ieško maisto“ Niujorke.

„Malonu patirti, kad yra devynios valandos vakaro, aš esu alkanas ir suprantu, kad neturiu pakankamai pinigų maistui gauti ir valgau šiukšles. Smagu būti jaunam“, – šaržuodamas sakė jis tiesioginėje transliacijoje Instagram.

18-metis D. Banda šiuo metu gyvena Bronkse ir, nepaisant to, kiek uždirba jo mama Madonna, jis pats veda gitaros pamokas, kad gautų papildomų pinigų.

„Man tai patinka. Nesu vienas, turiu savo merginą“, – teigė D. Banda.

Madonnos šeima

Socialiniuose tinkluose įsiplieskus diskusijoms apie tokį Davido gyvenimo būdą, į jas skubėjo reaguoti ir pats jaunuolis. Nors Davidas dar kartą pabrėžė, kad savo gyvenimu yra patenkintas, jis užminė mįslę dėl santykių su savo mama.

„Paaiškinant situaciją, aš esu labai laimingas dėl savo gyvenimo. Ir nors mano motina ir aš anksčiau veikėme kartu, šiuo metu kartu nieko nedirbame“, – Instagrame rašė D. Banda.

David Banda

Kada ir kodėl Maddonos sūnus išsikraustė iš pop divos namų – neaišku, tačiau jis dar buvo šalia Madonnos tada, kai praėjusiais metais moteriai teko išgyventi siaubingą sveikatos sutrikimą. Po daugiau nei pusantros savaitės intensyviosios terapijos skyriuje, grįžusi namo pop karalienė sakė, kad yra dėkinga už tai, kad liko gyva po sunkios bakterinės infekcijos.

„Mano pirmoji mintis, kai pabudau ligoninėje, buvo mano vaikai“, – skelbė ji Instagram.

Sveikatos sutrikimų nualinta Madonna perkėlė savo pasaulines gastroles ir siekė kaip įmanoma spartesnio atsigavimo. Tiesa, dažnai viešumoje ji ir toliau buvo pastebima su sūnumi D. Banda šalia.