Pastarąją savaitę internautai nesiliovė aptarinėti įspūdingų A. Ambani ir R. Merchan vestuvių. Sklando gandai, kad keletą dienų trukusi šventė šeimai galėjo atsieiti daugiau nei 300 mln. eurų ir, atrodo, tai visai nekelia nuostabos, turint omenyje tai, kad joje koncertavo tokie garsūs atlikėjai kaip Justinas Bieberis ar Rihanna.

Vis dėlto, naršant socialiniuose tinkluose galima pastebėti, kad kai kuriems komentatoriams atrodo, jog leisti tokias pinigų sumas vardan tam tikro įvaizdžio yra paprasčiausiai neprotinga.

„Pasaulis pražuvo! Daug bado jūsų šalies gatvėje, o jūs išleidžiate 3,2 mlrd. dolerių sušiktai santuokos šventei? Jūs visai neturite Dievo savo širdyje!“, – pykčio neslėpė vienas tokios nuomonės šalininkas.

„Gėda jums!“, – teigė kitas.

„Nors dauguma indų valgo rankomis ir gyvena antisanitarinėmis sąlygomis, ši pora įsivaizduoja esanti karaliai... Būtų geriau, jei už vestuvėms išleistus pinigus vietinės upės būtų išvalytos nuo šiukšlių“, – tęsė dar vienas komentatorius.

Kaip bebūtų, turtuolių šventė jau praėjo, tad dabar beliko tik spėlioti, kam ir dėl kokių priežasčių buvo išleistos tokios milžiniškos sumos.

Neabejotinai, įspūdingas sumas besiruošiant šventei teko pakloti ir jos svečiams. Štai garsioji K. Kardashian vestuvėse pademonstravo ne vieną išskirtinį įvaizdį. Tiesa, dėl to žvaigždei teko sulaukti ir nemažai kritikos.

Kaip skelbia pagesix.com, Instagram vartotojai peikė K. Kardashian už tai, kad per savaitgalį Mumbajuje vykusias Indijos milijardierių trijų dienų vestuves ji ne vieną ir ne du kartus vilkėjo raudoną spalvą, o gerbėjai pabrėžė, kad ši spalva paprastai skiriama tik Indijos nuotakoms.

43 metų K. Kardashian šventėje pademonstravo du skirtingus įvaizdžius: per penktadienio ceremoniją vilkėjo pikantišką raudoną lehenga, o sekmadienio renginyje – dar vieną drąsų raudoną įvaizdį su ilgu šydu.

„Kardashianų“ žvaigždė, kartu su 40 m. seserimi Khloe Kardashian, viešnagę Indijoje pradėjo vilkėdama blizgantį dviejų dalių drabužį, puoštą įmantriais karoliukais, prie kurio priderino kaspinais puoštą liemenėlės viršų ir prie jo derantį sijoną bei karoliukais puoštą raudoną dupatą.

Šeštadienį per vestuves „Skims“ įkūrėja pasipuošė nuostabia šviesiai rožine ir sidabrine lehenga.

Sekmadienį keturių vaikų mama pasipuošė dar vienu raudonu įvaizdžiu, vilkėdama „Gaurav Gupta“ kūrinį su raudono audinio suvyniota viršutine dalimi ir prie jos priderintu sijonu bei ryškiu raudonu šydu.

Kiekviename renginyje ji buvo nusėta šimtais karatų Lorraine Schwartz papuošalų, įskaitant deimantus, smaragdus ir įspūdingą papuošalą su didžiule 70 karatų deimantų grandinėle, besitęsiančia nuo ausies iki nosies žiedo.

Kim Instagram sekėjai turėjo ką pasakyti apie jos raudoną aprangą ir progos to padaryti tikrai nepraleido.

„Indijoje per vestuves raudona spalva neturėtų būti dėvima. Tai paliekama nuotakai“, – jos sekmadienio įrašą komentavo vienas gerbėjas.

„Ar raudonos spalvos dėvėjimas per hinduistų/indų vestuves neprilygsta baltos spalvos dėvėjimui per civilines/ krikščioniškas vestuves?“, – reikšmingą klausimą kėlė kitas.

„Esu meksikietė ir net aš žinau, kad į indiškas vestuves NEREIKIA eiti raudonos spalvos drabužiais“, – komentavo trečioji gerbėja.

„Dėvėti raudoną spalvą per indiškas vestuves yra velniškai blogai“, – pabrėžė dar vienas komentatorius.

Tokias pačias mintis viešai išsakė ir mados ekspertė Eshita Kabra-Davies, įkūrusi perpardavimo platformą „By Rotation“. Ji sakė, kad raudonos spalvos drabužiai per indiškas vestuves tikrai turėtų būti vengtini.

„Aš vengčiau dėvėti raudoną spalvą visuose renginiuose, nesvarbu, ar esate moteris, ar vyras“, – patarė ji.

Tačiau panašu, kad jaunieji tokiam Kim poelgiui neprieštaravo: Kim buvo pastebėta šiltai bendraujanti su nuotaka ir jaunikiu bei jo motina ir seserimi.