Iš socialinio tinklo „Instagram“ paskyros galima pastebėti, kad aktorė gimtadienį šventė su didžiule šeima ir artimiausiais draugais. Akivaizdu, kad vakarėlio tema buvo pasirinktas „Barbės“ filmas, mat ji vilkėjo aptemptą rožinės spalvos kostiumėlį, išryškinusį moters apvalumus.

„Kaip sakoma dainoje: „Tai mano vakarėlis, ir jei norėsiu, būsiu ištroškusi.“ Ačiū už visus malonius gimtadienio sveikinimus. Laimingai jį praleisiu su šeima ir draugais. Darysiu tai, kas man labiausiai patinka. Be to, šį kostiumėlį nusipirkau vidury bemiegės nakties gerokai anksčiau, nei rodė „Barbė“. Tai geriausias mano 38-asis gimtadienis“, – prie įrašo šmaikščiai rašė aktorė.

Vėliau C. Rhea pasidalijo dar viena nuotrauka iš praeities, kurioje ji buvo persirengusi kaip ragana. Po to gerbėjai suskubo aktorę sveikinti gimtadienio proga.

„Su gimtadieniu, raganaite“, – sveikino vienas gerbėjas, o kitas šmaikštavo, kad jai iš tiesų ir yra 38-eri: „Laimingo, laimingo 38-ojo!“

Be to, neseniai savo gimtadienį atšventė ir kita serialo žvaigždė, pagrindinės veikėjos vaidmenį atlikusi aktorė Melissa Joan Hart, kuriai suėjo 48-eri.

Caroline Rhea seriale „Sabrina“

Su buvusia kolege pasidalinusi nuotrauka, C. Rhea sulaukė dar daugiau pagyrų. Į tai atsakė ir pati M. Joan Hart.

„Myliu tai! Nekantrauju sulaukti šio savaitgalio!“ – nekantraudama rašė ji.