35-erių G. Powellas sako, kad dabartinis jo gyvenimo tempas rimtiems santykiams nėra tinkamas.

„Šiuo metu gyvenimas taip greitai bėga, kad net nežinau, ar galėčiau ką nors į jį įtraukti sveikai, net jei ir bandyčiau“, – aiškino jis.

Aktorius taip pat teigė, kad jis „neseka meilės“, bet būtų atviras jai, jei ji pasitaikytų, nepaisant įtempto grafiko dirbant su tokiais filmais kaip „Twisters“ ir kitais, skelbia portalas „PEOPLE“.

„Jei meilė ateis ir smogs man į veidą, aš ją priimsiu išskėstomis rankomis, nes to tikrai noriu. Žinote, net šiandien, būdamas su savo dukterėčia ir sūnėnu, jaučiu, kad tikrai noriu vaikų“, – teigė G. Powellas.

Jis pridūrė tikintis, kad šis gyvenimo etapas jį aplankys jau netolimoje ateityje.

„Labai noriu šio gyvenimo etapo. Jis netoli. Kartu suprantu, kad reikės labai specifinio tipo žmogaus, kuris galėtų įveikti šį gyvenimo būdą“, – teigė populiarus aktorius.

G. Powellas sakė, kad darbas kino pramonėje jam padėjo suprasti, kad toks gyvenimas būdas turi ne vien tik teigiamas ir gražias puses.

„Daugybė su tuo susijusių elementų gali iš tiesų pakirsti žmogaus pasitikėjimą savimi, vertę ar kitus dalykus. Aš nenoriu, kad kas nors į tai įsitrauktų, jei nėra tam pasiruošęs“, – aiškino jis.

Pastaruoju metu aktorius susitikinėjo su modeliu Gigi Paris, o 2023 m. pradžioje santykius nutraukė. 2023 m. balandį šaltinis portalui „PEOPLE“ sakė, kad pora „išsiskyrė kelis kartus“, kol Paris apie išsiskyrimą užsiminė viename Instagram vaizdo įraše.

„Jie nesutarė nuo tada, kai pasirodė „Top Gun“. Gigi niekada nebuvo patenkinta filmavimais per atstumą, o kai ji atvyko į Australiją, kur Powellas filmavosi filme „Anyone But You“, jie abu nusprendė išsiskirti visam laikui“, – portalui „PEOPLE“ pasakojo šaltinis.

Vėliau apie išsiskyrimą atviravo ir pats aktorius, kalbėdamas apie savo 26-erių metų partnerę, amerikiečių aktorę Sydney Sweeney. 2023 m. gruodį, reklamuodamas filmą „Anyone But You“, G. Powellas papasakojo apie tarp jųdviejų filmavimo aikštelėje vyravusią chemiją.

„Reklaminio turo metu išgyvenau tikrą išsiskyrimą. Buvau su žmogumi, kurį tikrai mylėjau ir kuris man rūpėjo, ir bandžiau suprasti daugybę dalykų. Sydney buvo daug lengviau į tai atsiremti, nes ji palaiko labai tvirtus ir nuostabius santykius, ir yra labai laiminga. Todėl man buvo šiek tiek sunkiau“, – populiarios romantinės komedijos filmavimo aplinkybes prisiminė žinomas vyras.