Aktoriui tebuvo tik 24 metai. Liūdną žinią pranešė aktoriaus kolegos iš Podilio teatro Kyjive, kuriame jis dirbo pastaruosius kelerius metus. Socialiniuose tinkluose jie išreiškė liūdesį ir užuojautą aktoriaus šeimai, rašo unian.net.

„Šiandien nustojo plakusi mūsų aktoriaus Darjušo Eslami širdis. Nuoširdi užuojauta jo šeimai ir draugams“, – savo „Instagram“ paskyroje pranešė teatras.

Savo skausmu pasidalijo ir aktoriaus motina. Savo įraše moteris užsiminė, kad D. Eslami turėjo sveikatos bėdų su širdimi.

„Negalėjau į tave atsižiūrėti, negalėjau tavimi atsikvėpuoti, man nuolat tavęs trūko, bijojau garsiai ir viešai tavimi didžiuotis, kad tavęs neišgąsdinčiau, ir kaip džiaugiausi tavo sėkmėmis ir pergalėmis. Didžiuojuosi tavimi, mano didžiausia gyvenimo meile! Geresnės širdies už taviškę, nors ir tokią ligotą, nežinau. Ačiū, sūnau, kad pasirinkai mus tapti tavo tėvais, kad buvai su mumis visus šiuos beveik 25 metus! Tu suteikei mums viltį, mes gyvenome tik dėl tavęs“, – su širdgėla rašė Darjušo mama.

Aktorius buvo baigęs Kyjivo Karpenko – Karijaus nacionalinį teatro, kino ir televizijos universitetą. Vėliau mokėsi Ostropilio ir Čchaidzės meistriškumo kursuose. Per gana trumpą karjerą Podilio teatre D. Eslami spėjo sukurti vaidmenis spektakliuose „Nepažįstamoji“, „Vasarvidžio nakties sapnas“, „Komediantai“, „Gerbiami bepročiai“. 2023 metais jis nusifilmavo filme „Kapitonas Brovaras“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją