„Pagaliau viskas teisingai“, – įraše instagrame parašė 43 metų aktorius ir paskelbė nuotrauką, kurioje – Morzės abėcėlės ženklais ant rankos ištatuiruotas sūnaus vardas.

„Kaip galima taip suklysti? #pinterestfail Laimei, žinau, kaip rašosi Sidi. Myliu tave, mano berniuk“, – apie apmaudžią klaidą parašė aktorius. Jis taip pat paskelbė ir įrašą, kuriame į Morzės abėcėlę išverstos visos abėcėlės raidės.

O. Bloomo tatuiruočių meistras Balazsas Bercsenyi taip pat parodė antrą tatuiruotės bandymą ir parašė: „Antras raundas su @OrlandoBloom. Prie Morzės kodo prisidėjome trūkstamą tašką. Išvada: niekada nepasitikėkite tuo, ką jūsų klientas rado „Pinterest“.

Pirmą kartą tatuiruotę aktorius intagrame parodė praeitą savaitę, klaidą gerbėjai netruko pastebėti.

„Nauja tatuiruotė – ar atspėsite kam? Tai Flynnas Morzės abėcėle“, – prie nespalvotos nuotraukos parašė O. Bloomas.

„Na, jeigu tai Morzės abėcėlė, tuomet padaryta klaida“, – pastebėjo vienas komentatorius.

„Man labai gaila, bet čia parašyta Frynnas“, – parašė kitas.

„Puiki idėja ir labai graži tatuiruotė. Tik jeigu tai Morzės abėcėlė, tuomet parašyta ne Flynnas, o Frynnas“,– atkreipė dėmesį trečias.

Netrukus savo klaidą pripažino ir tatuiruočių meistras: „Nuostabus @orlandobloom sprendimas įamžinti sūnaus vardą ir taip – trūksta vieno taško, žinome, klaida bus ištaisyta“.

Miranda Kerr ir O. Bloomas Flynno susilaukė 2011 metų sausį. Pora 2010 metais susituokė, o 2013 metais pasuko skirtingais keliais. Dabar 36 metų M. Kerr ištekėjusi už „Snap Inc.“ vadovo Evano Spiegelio, 2018 metais porai gimė sūnus Hartas, o praeitą spalį – Mylesas.

O. Bloomas šiuo metu susižadėjęs su dainininke Katy Perry.