Sulaikius Seaną Combsą, į spaudą nutekėjo nuotraukos iš jo vakarėlių, kuriuose lankydavosi tokios žvaigždės kaip Paris Hilton, Ashtonas Kutcheris, Leonardo DiCaprio, Kelly Osbourne, Jay-Z ir Beyonce, Mariah Carey ir jos vyras Nickas Cannonas, Tommy Lee ir Pamela Anderson, Kim Kardashian ir daugybė kitų. Kalbama, kad ši aplinkybė itin neduoda ramybės Jennifer Lopez, kuriai dabar ir taip nelengva dėl skyrybų su Benu Afflecku.

Tačiau ne visi reperio svečiai buvo susiję su kokia nors neteisėta veikla: vakarėliai būdavo įvairių prieigos „lygių“, savo „YouTube“ kanale atskleidė muzikos pramonės atstovas Tomas Swoopas. Vieniems renginiams galiodavo „bendrasis įėjimas“, kitiems – virtinė „lygių“, kuriuos užbaigdavo tie „tikrieji“ vakarėliai, kurių metu moterys ir vyrai mainais už pinigus ar muzikos kontraktus būdavo įviliojami į prostituciją.

Kim Kardashian, Seanas Combsas, Khloe Kardashian ir Kylie Jenner

„Galiu priversti bet kurį žmogų padaryti bet ką, nes šis gyvenimas yra tai, ko jie trokšta, o mano rankose yra raktai nuo spynos“, – reperio žodžius citavo šaltinis iš muzikos pramonės vidaus.

Daug žiniasklaidos dėmesio sulaukė viena nuotrauka su Leonardo DiCaprio, daryta 1998 metais per vieną iš reperio Baltųjų vakarėlių. Ją paviešino britų bulvarinis laikraštis „Daily Mail“. 49 metų aktoriui artimas šaltinis tvirtino, kad L. DiCaprio „jau daugelį metų“ neturi nieko bendra su P Diddy. Šaltinis teigė, kad aktorius jau seniai nebendrauja su S. Combsu ir niekada nesilankė vakarėliuose, kurie buvo vadinami „keistenybių šou“. Tyrimą atliekantys pareigūnai nurodo, kad tai buvo ne kas kita, kaip „kruopščiai apgalvoti ir surežisuoti seksualiniai pasirodymai“, kuriuose buvo verčiamos dalyvauti moterys.

Šaltinis tikino, kad „Leonardo DiCaprio su jais visiškai nesusijęs. Jis buvo pasirodęs keliuose jo vakarėliuose 2000-ųjų pradžioje, bet tuomet į juos eidavo visi. Tai nebuvo sekso vakarėliai. Tai būdavo dideli vakarėliai namuose. Tuo metu Leo jau buvo pradėjęs savo karjerą kine ir linksmybės jo nedomindavo. Su tuo pasauliu jis neturi nieko bendra, todėl manyti, kad jis dėl kelių neryškių nuotraukų bus į tai įveltas, yra juokinga“.

Vis dėlto 2004 metais L. DiCaprio ir Seanas Combsas buvo nufotografuoti kartu per Demokratų nacionalinį suvažiavimą, o 2019 metais aktorius dalyvavo reperio 50-ojo gimtadienio puotoje. Pats S. Combsas kartą buvo pareiškęs, kad L. DiCaprio jo Baltųjų vakarėlių svečių sąrašiuose būna įrašomas „pirmuoju numeriu“.

Leonardo di Caprio

54 metų J. Combsas buvo suimtas praėjusią savaitę. Jam buvo pateikti kaltinimai ir prekyba žmonėmis prostitucijos tikslais. Teigiama, kad per kratas jo valdose buvo rasti šimtai buteliukų su vaikiškais aliejais. Prokurorai teigia, kad moterys po sekso seansų maratono būdavo tokios išsekusios, jog joms reikėdavo lašelinių.

Šiuo metu S. Combsas laikomas kalėjime: teisėjas atmetė jo prašymą paleisti jį į laisvę už 50 mln. dolerių užstatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją