„Esu tiksliai ten, kur ir turiu būti – vyro, kuris tikrai mane myli, rankose“, – šiam leidiniui sakė P. Anderson.

Buvęs „Playboy“ modelis teigė, kad jie susituokė „namuose, kuriuos aš įsigijau iš savo senelių prieš 25 metus“, ir pridūrė: „Šiuose namuose taip pat tuokėsi mano tėvai ir jie tebėra kartu. Jaučiuosi tarsi užbaigusi visą ciklą“.

Antradienį P. Anderson pasidalijo savo paskutiniu įrašu visoje socialinėje žiniasklaidoje. „Tai bus mano paskutinis įrašas „Instagram“, „Twitter“ ar„Facebook“, – rašė ji.

„Niekada nesidomėjau socialine žiniasklaida, ir dabar, kai mano gyvenimas susitvarkė, tikrai noriu kaityti ir gyventi, būdama laisva, – rašė P. Anderson. – Ačiū už meilės linkėjimus jums visiems. Tikiuosi, kad rasite jėgų ir įkvėpimo siekti savo tikslų ir nesileisite gundomi veltui švaistomo laiko“

„Štai ko JIE nori ir ką gali panaudoti, kad užsidirbtų pinigų – kontroliuoti jūsų smegenis –#thebewilderedherd#noInstagram#notwitter#nofacebook#life#freedom#nature#humanconnection#intimacy#love#pamelaanderson“, - pridūrė ji.

Rugsėjo mėnesį vienas šaltinis „People“ sakė, kad P. Anderson susitikinėja su D. Hayhurstu ir jau „kurį laiką yra su juo kartu“.

„Ji labai laiminga, – tvirtino šaltinis. – Jie kartu praleido visa pandemiją. Ji superlaiminga, o jis padeda jai remontuoti jos namus Vankuverio saloje“.

Tai toli gražu ne pirmoji P. Anderson santuoka. 1995 metais ji buvo ištekėjusi už „Motley Crue“ būgnininko Tommy Lee, bet 1998 metais su juo išsiskyrė. Jie turi du sūnus - Brandoną Thomasą ir Dylaną Jaggerį.

Vėliau aktorė 2006 metais buvo ištekėjusi už Kido Rocko, o dar vėliau du kartus tuokėsi su Ricku Solomonu – 2007 ir 2013 metais. Abi santuokos su R. Solomonu netruko nė metų.

2020 metų pradžioje P. Anderson pasidalijo nuotrauka su kino prodiuseriu Jonu Petersu ir pareiškė, kad jie susituokė. Vos po aštuonių dienų ji pranešė, kad jie jau išsiskyrė.

„Mane sujaudino šilta reakcija į mano ir Jono sąjungą, – tuo metu savo pranešime spaudai „The Hollywood Reporter“ teigė aktorė. – Būsime labai dėkingi už jūsų palaikymą, nes nsuprendėme kurį laiką pabūti atskirai, kad galėtume iš naujo apmąstyti, ko trokštame iš gyvenimo ir vienas iš kito. Gyvenimas yra kelionė, o meilė yra procesas. Turėdami galvoje šią universalią tiesą, kartu nusprendėme atidėti savo santuokos liudijimo įteisinimą. Dėkojame už tai, kad gerbiate mūsų privatumą“.

Rugsėjo mėnesį aktorė pareiškė, kad ji ir J. Petersas „niekada nebuvo teisiškai susituokę“.

„Pamela Anderson niekada nebuvo teisiškai ištekėjusi už Jono Peterso“, – skelbė pranešimas spaudai aktorės „Twitter“ paskyroje. Jame priduriama, kad J. Petersas yra „ilgametis šeimos draugas“.

„Jokių stiprių jausmų – jokios santuokos, jokių skyrybų… Tik keisti, teatralizuoti pietūs“, - apie santykius rašė pranešimas spaudai.