Vaizdo įraše, kurį, kaip teigia šaltinis, aktorius padarė visai neseniai, „Karibų piratų“ žvaigždė mėgaujasi atostogomis Bahamose ir plačiai šypsosi į kamerą.

61 metų aktorius atrodė puikiai nusiteikęs, noriai bendravo su gerbėjais ir netgi vietos bare stojo už baro, norėdamas padėti barmenui sumaišyti jam gėrimą. Paskui abu pozavo nuotraukoms.

„Ar man vienam atrodo, kad jo dantys baltesni nei kada nors anksčiau???“, – po įrašu parašė vienas sekėjas, o kitas pridūrė: „Ar tik man vienam atrodo, kad jo dantys niekada nebuvo tokie tiesūs?“. „Nėra abejonių – pagaliau susitvarkė dantis. Puikiai atrodo“, – konstatavo trečias.

J. Deppo atstovai spaudai į žurnalistų prašymą pakomentuoti naująją šypseną nesureagavo, tačiau visas internetas vieningai sutinka, kad aktorius „atrodo puikiai, labai laimingas ir sveikas“.

„Oskarui“ nominuotas aktorius sulaukė didžiulio dėmesio 2023 metų Kano kino festivalyje – tik ne dėl juostos „Jeanne du Barry“, kurioje sukūrė įsimintiną vaidmenį. Nuotraukos, kuriuose įamžintas raudonuoju kilimu žengiantis J. Deppas, internete sukėlė tikrą audrą – žmonės baisėjosi, kaip prastai atrodo jo dantys.

„Johhny Deppo dantys pūva“, – rašė vienas tinklo X komentatorius, o kitas pridūrė, kad „Johhny Deppas atrodo taip, tarsi kažkas būtų jį išžiodęs ir juodai nudažęs jo dantis“.

„Kodėl esu priverstas prieš savo valią iš arti žiūrėti į pasibaisėtinus J. Deppo dantis?“, – piktinosi vienas komentatorius. „Pamačius tas nuotraukas subjuro nuotaika. Šiandien man tinklo X pakaks“, – žodžių į vatą nevyniojo kitas.

Kilus susirūpinimui J. Deppo dantų sveikata, garsenybių odontologas Michaelis Apa „Page Six“ tada aiškino, kad aktoriaus dantys – paprastas dantų nusidėvėjimo pavyzdys: „Jo dantys susiskilę ir nusidėvėję, laikui bėgant, situacija tik prastėja. Kartais taip nutinka net ir jauniems žmonėms“.

Anot odontologo, nepatrauklią dantų spalvą greičiausiai lėmė J. Deppo pomėgis kavai ir cigaretėms, be to, panašu, kad daugybę metų aktorius nesidarė burnos higienos.

Ir pats aktorius yra prabilęs apie prastą dantų priežiūrą ir netgi ja didžiavosi: „Turiu daug skylių. Prieš aštuonerius metus man tvarkė danties kanalą, bet nepabaigė. Viduj kažkas neabejotinai išpuvo“, – 1995 metais žurnalui „Premiere“ atviravo kino žvaigždė.

Nepaisant to, aktorius, kuriam tada buvo 31 metai, tikino, kad jo šypsena „tobulai netobula“: „Aš didžiuojuosi savo netobulumais“. Ir negailėjo kritikos tiems, kurie nori tobulos šypsenos ir negaili tam pinigų: „Kai matau žmones su tobula šypsena, kyla siutas. Jau mieliau erkę praryčiau, nei turėčiau tokius“. Žurnalas tada pabrėžė, kad nepaisant rūkymo ir vyno, aktoriaus burnos kvapas yra malonus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)