Unian.net rašoma, kad visai neseniai paaiškėjo, kad Rusijos prezidentas savo mylimąją Aliną Kabajevą iškeitė į kitą moterį – 39-erių Jekateriną Mizuliną.

Ji puikiai žinoma kaip „Interneto lygos“ vadovė, kuri cenzūruoja viską, kas nepritaria Kremliaus režimui. Todėl pastarasis moters poelgis daugeliui liko stipriai nesuprastas ir sukėlė didelį pasibjaurėjimą.

Antrųjų plataus masto karo metinių prieš Ukrainą dieną internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame J. Mizulina susitiko su Tiumenės mokymo įstaigos kursantais.

Jekaterina Mizulina

Moteris sumanė pasielgti ciniškai ir kartu su šalia sėdinčiu vaikinu atliko ukrainiečių grupės „BoomBox“ kūrinį „Vahteram“. J. Mizulina gitara grojančiam vyrui pritarė plodama ir ištardama kelis dainos žodžius.

Nėra aišku, kodėl pasirinkta sudainuoti būtent šį kūrinį, mat grupė karo pradžioje tapo ir ukrainiečių laisvės simboliu.

Delfi primena, kad tai ne pirmas įvairių nuomonių sulaukiantis garsių rusų poelgis. Štai putinistas Filipas Kirkorovas, atvažiavęs pas okupantus, taip pat atliko ukrainiečių dainininkės Irinos Bylik kūrinį.

Tuo metu grupės „BoomBox“ narys A. Chlyvniukas per karą patyrė veido sužalojimų, todėl kurį laiką jam teko praleisti ligoninėje, tačiau vėliau jis vėl sugrįžo į teritorinę gynybą.

Pats atlikėjas instagrame sekėjams parodė likusias žaizdas.

„Mano sekėjams iš Rusijos. Štai, su kokiais „naciais“ kovojate, idiotai“, – rusams sakė A. Chlyvnyukas.

Anksčiau A. Chlyvniukas kreipėsi į Rusijos kariuomenę su prašymu padėti ginklus ir trauktis. Muzikantas užtikrino, kad Ukrainos teritorinė gynyba ir ginkluotųjų pajėgų kariai gins Ukrainos nepriklausomybę iki paskutinių ir kovos už Ukrainos žmonių laisvę.