Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, princas Harry vis labiau pasiilgsta savo gimtinės. Vyras esą norėtų susitikti ir su savo draugais, tačiau to padaryti negali, mat šiems nepatinka jo žmona M. Markle.

„Harry vis labiau nuobodžiauja ir žvalgosi atgal už Atlanto, kur vis dar gyvena dauguma jo draugų, kurių jis niekada nemato, nes jie nenori jo aplankyti Jungtinėse Valstijose, nes mano, kad Meghan yra sudėtinga asmenybė“, – šeštadienį laikraščiui „The Mirror“ sakė karališkosios šeimos ekspertas Tomas Quinnas.

Meghan Markle ir princas Harry

Šiuo metu Harry su 42 metų Meghan su vaikais – 5 metų princu Archie ir 3 metų princese Lilibet – gyvena Montecito mieste Kalifornijoje. Praėjusį mėnesį Anglijoje susituokė vienas iš ilgamečių Harry draugų Hugh Grosvenoras, kuris yra Archie krikštatėvis, tačiau Harry ir Meghan į vestuves neatvyko.

Karališkasis ekspertas teigė, kad Saseksai praleido iškilmes, kad „netrukdytų visiems“ vakarėlyje, kol Harry brolis princas Viljamas buvo vestuvių patarnautojas.

Princas Harry ir Meghan Markle

Apskritai, paskutinį kartą Haris Anglijoje lankėsi gegužės mėnesį, kai buvo atvykęs į Invictus žaidynių 10-ąsias metines. Tuo metu karališkosios šeimos ekspertas „The Mirror“ sakė, kad Harry neplanuoja susitikti su savo draugais, nes jie esą jau yra praeityje, į kurią Harry nemėgsta grįžti.

T. Quinnas taip pat teigė, kad Harry bičiuliai jaučiasi išduoti, o jo mylimosios Meghan – tiesiog nemėgsta. Harry draugai Meghan kaltina dėl to, kad Harry virto tuo, ką jie vadina „Harry hipiu“.

„Tiesa ta, kad Haris iš naujo atrado save ir, kad tai tiesiog netinka nei jo šeimai, nei draugams iš praeities. Jis buvo visai kitoks personažas“, – pridūrė karališkosios šeimos ekspertas.

Meghan Markle ir princas Harry

Šių metų pradžioje Harry atsisakė savo nuolatinės gyvenamosios vietos Didžiojoje Britanijoje ir naujuose dokumentuose, kuriuose jis nurodė, kad jo „naujoji šalis ir (arba) valstybė“ yra Jungtinės Amerikos Valstijos, paskelbė Ameriką savo namais. Persikėlimas buvo datuotas 2023 m. birželio 29 d. – tą pačią dieną, kai jis ir buvusi „Suits“ aktorė liko be gyvenamosios vietos Jungtinėje Karalystėje.

Tačiau neseniai buvo kalbama, kad Harry ir vėl žvelgia namų linkme. Buvęs karaliaus Čarlzo kamerdineris Grantas Harroldas „The Post“ teigė, kad Harry esą dairėsi nekilnojamojo turto savo gimtojoje šalyje.

„Jis to norėjo ir apie tai galvojo. Dabar jis tikriausiai priėmė sprendimą, kad tai yra tai, ko jis nori“, – sakė Harroldas.