Pirmadienį aktorė J. Fox apie savo seksualinę orientaciją atviravo atsakydama į „TikTok“ vaizdo įrašą, kurį sukūrė vartotojas @emgwaciedawgie, šmaikščiai besidalindamas savo įžvalgomis apie lesbiečių moterų gyvenimą.

„Man patinka, kai matau lesbietę su jos vaikinu. Oho, tu nekenti to žmogaus. Jūs tiesiogine prasme jo nekenčiate“, – sakė internautas.

Į šį įrašą reaguodama 34-erių J. Fox pripažino, kad tai iš dalies skamba lyg jos gyvenimo istorija.

„Ei, tai buvau aš. Aš buvau ta lesbietė. Labai atsiprašau, vaikinai. Daugiau nepasikartos“, – teigė Julia.

Julia Fox

Anot portalo „PageSix“, paskelbusi, kad yra neabejinga moterims, JAV aktorė J. Fox sulaukė beribio žmonių palaikymo.

„Labai džiaugiuosi dėl tavęs“, – komentaruose rašė vienas jų.

„Tai daro mano širdį laiminga“, – pridūrė kitas.

Daliai aktorės gerbėjų ši žinia pasirodė šokiruojanti, esą J. Fox 2018–2020 m. buvo vedusi Peterį Artemievą ir su juo turi trijų metų sūnų.

Kaip skelbia „PageSix“, nutraukusi santykius su Peteriu, kurį laiką J. Fox draugavo ir su prieštaringai vertinamu reperiu Kanye Westu, kuris tuo pačiu metu skyrėsi su Kim Kardashian. 2023 metais, interviu su „New York Times“ metu, italų kilmės amerikiečių aktorė atskleidė, kad šie santykiai nebuvo labai rimti.

Julia Fox ir Kanye Westas

Nuo tada, kai išsiskyrė su K. Westu, J. Fox viešumoje nebuvo pastebėta su jokiu kitu vaikinu. Be to, aktorė viešai užsiminė, kad būtent po šių santykių ji nusprendė laikytis celibato.

„2,5 celibato metų ir niekada nebuvo geriau“, – gegužę „TikTok“ dalijosi ji.

Tiesa, pati Julia apie tai, kad ją galimai traukia ne vyrai, o moterys, anksčiau buvo užsiminusi ne viename interviu.

„Galbūt mano buvę vaikinai neklydo, kai mane vadino lesbiete ir skundėsi, kad aš niekada nenorėjau su jais mylėtis“, – viename jų kadaise atviravo J. Fox.