Meghan Markle santykius su savo tėvu buvo sunku pavadinti draugiškais – per ketverius metus trukusį konfliktą jie vienas kitam išsakė nemažai kaltinimų. Tačiau panašu, kad viską pakeitė Thomasą Markle`ą ištikęs insultas, kuris privertė Meghan iš naujo peržiūrėti savo santykius su šeima.

Sužinojusi, kad jos tėvas sunkiai susirgo, hercogienė nusprendė žengti pirmąjį žingsnį susitaikymo link, rašo „The Mirror“. Tačiau, šaltinių teigimu, Meghan labai nerimauja, kad susitaikiusi su tėvu, ji taip pat bus priversta palaikyti ryšį ir su savo netikru broliu Thomasu jaunesniuoju bei netikra seserimi Samantha, kuri kaltina hercogienę dėl tėvo ligos.

Dėl šios priežasties Meghan ieško galimybių pabendrauti su tėčiu vienudu, be jokių tarpininkų.

„Megan negali paskambinti savo netikram broliui ir seseriai, nes mano, kad jie turi savų planų. Jeigu jai pavyktų susisiekti su tėvu, ji norėtų, kad tai būtų visiškai konfidencialu. Tai nebus susiję su „Netflix“, nebus jokių nuotraukų ir neturės būti jokių paparacų“, – sakė šaltinis.

Taip pat egzistuoja tikimybė, kad smarkiai pablogėjus Meghan tėvo būklei, ji gali praleisti karalienės platininio jubiliejaus iškilmes Londone.

Priminsime, kad praėjusiais metais Sasekso hercogienės vyresnysis brolis Thomasas jaunesnysis viešai atsiprašė jos ir princo Harry.