30-metė futbolininko mylimoji savo partneriui išreiškė palaikymą. Tą jį padarė paviešindama mielą žinutę socialiniuose tinkluose.

Įraše matyti susijaudinęs C. Ronaldo, o tą ji palydėjo širdelės emocija.

Cristiano Ronaldo mylimoji pasiuntė jam palaikymą

Apsipylė ašaromis

Delfi primena, kad pirmadienio vakarą Vokietijoje vykstančiame Europos futbolo čempionate įvyko pirmoji 11 metrų baudinių serija. Dramatiškai į ketvirtfinalį iškopė Portugalijos rinktinė.

8 Portugalijos ir Slovėnijos aštuntfinalio akistatoje nebuvo įmušta įvarčių ne tik per 90, bet ir per 120 minučių. Pratęsimas baigėsi rezultatu 0-0, todėl komandoms teko mušti baudinius.

Baudinių serijoje herojumi tapo portugalų vartininkas Diogo Costa, kuris atrėmė visus tris slovėnų smūgius. Tikslūs C. Ronaldo, Bruno Fernandeso ir Bernardo Silva smūgiai leido Portugalijai laimėti 3-0.

Baudinių serijoje pasižymėjęs C. Ronaldo reabilitavosi po to, kai 105-ąją minutę jam nepavyko realizuoti po slovėnų pražangos baudos aikštelėje paskirto 11 metrų baudinio. Tuomet įspūdingai portugalo smūgį atrėmė vartininkas Janas Oblakas.

39-erių Portugalijos superžvaigždė nesulaikė emocijų: dėl neįmušto įvarčio puolėjas apsipylė ašaromis, o komandos draugai turėjo jį nuraminti.

Kolega apgynė Ronaldo

„Visi žinome, Cristiano yra daugiausiai dirbantis žaidėjas“, – komandos draugą guodė tris baudinius lemiamu metu atrėmęs Portugalijos rinktinės vartų sargas Diogo Costa.

„Suprantu, koks jis nusivylęs, nes tam skiria visą savo laiką. Malonu ir garbė būti toje pačioje komandoje su juo. Mes esame šeima, aš tikrai taip galvoju. Aš sutelkiu dėmesį į tai, kad geriausiai išnaudočiau visas galimybes rungtynėse ir norėjau padėti komandai. Tai yra svarbiausias dalykas. Tai turbūt geriausios rungtynės mano gyvenime“, – teigė D. Costa.

Po nerealizuoto C. Ronaldo baudinio šis braukė ašaras, kurias išvydo Frankfurto stadiono publika bei milijonai per TV ekranus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją