Trečiadienį, liepos 17 d., šeicha Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum – dabartinio Dubajaus valdovo duktė – savo patvirtintoje Instagram paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame, panašu, pranešė savo vyrui, kad nusprendė su tuo išsiskirti.

„Brangus vyre, kadangi esi užsiėmęs su kitomis draugėmis, skelbiu apie mūsų skyrybas“, – rašė mergina.

Šis įrašas pasirodė praėjus kiek daugiau nei metams po to, kai ji, kaip pranešama užsienio žiniasklaidoje, įtvirtino savo santykius su partneriu šeichu Mana bin Mohammedu bin Rašidu bin Mana Al Maktoumu.

„Skiriuosi su tavimi, skiriuosi su tavimi ir skiriuosi su tavimi“, „Skiriuosi su tavimi, skiriuosi su tavimi ir skiriuosi su tavimi“, – pabrėžtinai pridūrė 30-metė šeichė Mahra.

Kaip skelbia BBC, ši reikšminga frazė pranešime tiek kartų buvo pakartota ne be reikalo. Matyt, tai princesė darė turėdama omenyje islamo praktiką, žinomą kaip trigubas talaq, pagal kurią vyrai gali išsiskirti su žmonomis tris kartus pasakydami „skiriuosi su tavimi“.

Kaip teigiama portale „People“, princesė ir šeichas, su kuriuo ji skelbia besiskirianti, augina kelių mėnesių dukrelę. Dar gegužės 9-ąją Dubajaus princesė Instagrame pasidalijo įrašu, kuriame pirmą kartą pranešė apie jos gimimą.

Dabar matyti, kad nuotraukų princesės Mahra Instagrame vis mažėja, mat ji ima trinti tas fotografijas, kuriose anksčiau meiliai pozavo su savo vyru.

Kad ištekės už šeicho Manos, žurnalui „Grazia“ šeichė Mahra patvirtino, 2023-ųjų gegužę, po to, kai jie paskelbė apie sužadėtuves. Praėjusių metų birželį pora Dubajuje surengė prabangų vestuvių pokylį.