„Taip sunku prisiminti tamsiausius savo gyvenimo laikus, – vaizdo pranešime sako S. Combsas. – Tačiau kartais reikia tai padaryti. Aš buvau atsidūręs *ūde. Turiu galvoje, kad buvau atsitrenkęs į dugną, bet nesiteisinu. Mano elgesys tame vaizdo įraše yra nepateisinamas“.

„Prisiimu visą atsakomybę už savo veiksmus tame vaizdo įraše, – tęsė jis. – Bjauru. Buvau pasibjaurėjęs tada, kai tai padariau, esu pasibjaurėjęs ir dabar. Ėjau ieškoti profesionalios pagalbos, lankiau terapiją, perėjau reabilitaciją. Turėjau prašyti Dievo gailestingumo ir malonės“. „Man labai gaila, bet esu pasiryžęs tapti geresniu žmogumi. Kiekvieną mielą dieną“, – pridūrė S. Combsas. Savo pareiškimą muzikos magnatas užbaigė žodžiais, jog „neprašo atleidimo“ ir „nuoširdžiai gailisi“.

S. Combso atstovas į „People“ prašymus pakomentuoti situaciją kol kas neatsiliepė.

Baisaus smurto protrūkio video galite pamatyti ČIA.

Prieš naujausią savo pareiškimą S. Combsas antradienį, gegužės 14 dieną, „Instagram“ tinkle buvo parašęs: „Laikas parodo tiesą“. Šio įrašo komentarų skiltyje jis pridūrė: „MEILĖ“.

Gegužės 17 dieną CNN paviešino kelių vaizdo stebėjimo kamerų įrašus, kuriame matyti, kaip S. Combsas kivirčijasi su Cassie (tikrasis vardas ir pavardė Casandra Ventura). Tai atitiko kaltinimus, kuriuos ji praėjusių metų lapkritį iškėlė muzikantui dabar jau išspręstoje byloje. Saugumo kamerų įrašuose matyti, kaip C. Ventura išeina iš viešbučio kambario ir pasuka lifto link. Rankšluosčiu klubus apsijuosęs S. Combsas nuseka paskui ją, griebia jai už kaklo ir nubloškia ant žemės.

Tuomet matyti, kaip S. Combsas jai spiria ir paima jos rankinę bei lagaminą. Muzikantas atsisukęs dar kartą jai spiria ir pradeda vilkti atgal į viešbučio kambarį. Kitame kadre matyti, kaip jis sėdi ant kėdės, kažką paima nuo stalo ir meta į C. Venturos pusę, o tuomet nueina. S. Combsas dar kartą atsisuka į ją, kai kažkas kitas išeina iš lifto.

C. Venturos advokatas Douglasas H. Wigdoras savo pareiškime, kurį kiek anksčiau gavo „People“, teigė, kad šie vaizdo įrašai patvirtina jos mestus kaltinimus. (S. Combso advokatas visa laiką neigė, kad jo ginamasis padarė ką nors blogo – tiek tuomet, kai C. Ventura iškėlė ieškinį, tiek vėliau, kai abi pusės pasiekė susitarimą.)

„Pribloškiantis vaizdo įrašas tik dar kartą patvirtino trikdantį ir agresyvų pono Combso elgesį. Žodžiais neįmanoma išreikšti tos drąsos ir tvirtybės, kurią pademonstravo C. Ventura, nusprendusi kovoti ir iškelti tai į viešumą“, – savo pareiškime pažymėjo D. H. Wigdoras. Dabar jau išspręstoje savo byloje C. Ventura tvirtino, kad 2016 metais Los Andželo viešbutyje „InterContinental“ įvyko labai panašus incidentas, kurio metu „S. Combsas itin apsvaigo ir smogė jai į veidą, palikdamas po akimi mėlynę“.

„Jam užmigus, C. Ventura bandė išsmukti iš viešbučio kambario, tačiau kai ji išėjo, S. Combsas pabudo ir pradėjo ant jos rėkti“, – rašoma ieškinyje. „Šaukdamas ant C. Venturos, jis nusekė paskui ją į viešbučio koridorių. Jis ją sučiupo, o tuomet griebė koridoriuje stovėjusias stiklines vazas ir sviedė į ją. Aplink juos pažiro šukės, o ji puolė lifto link, kad galėtų pabėgti“. C. Venturos advokatai rašė, kad jai galiausiai pavyko pasiekti liftą ir taksi automobiliu grįžti į savo butą. Tačiau supratusi, kad jos pabėgimas dar labiau įsiutins S. Combsą ir privers jį visiškai įstrigti savo užburtame smurto rate, C. Ventura nusprendė grįžti į viešbutį ir atsiprašyti jo už tai, kad pabėgo“, – priduriame ieškinyje. „Kai ji grįžo, viešbučio apsaugos darbuotojai paragino ją grįžti atgal į savo namus, nes jie matė saugumo kamerų vaizdo medžiagą, kurioje buvo žfiksuota, kaip S. Combsas viešbučio koridoriuje muša C. Venturą ir meta į ją stiklą“.