Jaunieji svečiams įteikė kvietimus su nurodytu aprangos kodu – naujasis Holivudas. Nuotaka puošėsi pūsta, baltomis gėlėmis puošta suknele, tuo tarpu jaunikis pasirinko klasikinį juodą kostiumą ir lakuotus batus.

Ceremonijai buvo nutiestas veidrodinis takas, vedantis link žydinčio medžio. Vestuvės skendo baltuose gėlių žieduose. Porai apsikeitus įžadais į orą pakilo įvairiaspalvis fejerverkas. Šis sprendimas ypač nustebino svečius. Kai šis vaizdo įrašas atsidūrė internete, komentatoriai stebėjosi, kodėl šventę stebėjusieji tokią akimirką sėdėjo tarsi įbesti. Nuotaka paaiškino, kad svečiai nesitikėjo fejerverkų, tad juos išgąsdino sprogimas.

Populiarius kelionių tinklaraščius pildantys Aggie ir Jacobas susipažino 2017-aisiais darbo renginyje Tailande, tačiau tuo metu moteris vis dar buvo ištekėjusi už kito žmogaus.

A. Lal gimė Lenkijoje. Jos tėvai užėmė aukštas pareigas televizijoje, tačiau gyveno gana kukliai. Ji taip pat yra gyvenusi ir Australijoje bei Meksikoje. O iki 2020 m. ji jau buvo ištekėjusi du kartus.

J. Riglinas užaugo St Margaret’s mieste netoli Londono. Jo mama dirbo „British Airways“ oro linijųstiuardese. Jacobas taip pat buvo vedęs, tačiau 2019 m. išsiskyrė su žmona.

Jacobas2019 m. pabaigoje instagrame pastebėjo Aggie žinutę apie jos skyrybas. Tuo metu jis buvo apsigyvenęs Balyje, tačiau planavo vykti aplankyti draugų į Los Andželą. Vyras parašė prieš kelerius metus akį patraukusiai moteriai žinutę ir pakvietė į pasimatymą. Nuo tada jiedu pradėjo susitikinėti.

Pora gyveno per dvi šalis – JAV ir Indoneziją. 2022 m. nusprendė pasistatyti pirmuosius bendrus namus Balyje. Praėjus metams, nė nesibaigus namo statyboms jiedu nusprendė pasukti skirtingais keliais. Esą išsiskirti Aggie patarė psichoterapeutas, į kurį moteris kreipėsi 2022 m. Tačiau atskirai būti porai tapo per sunku, todėl 2023-ųjų gegužę nusprendė pratęsti santykius. Tų pačių metų rugpjūtį festivalyje „Burning Man“ Jacobas pasipiršo mylimajai.

Pora vestuves atšventė net dukart. Pirmąkart, gegužės 22 dieną tuoktuvės įvyko jųdviejų namuose, Vakarų Holivude. Čia dalyvavo vienintelis žmogus – liudininkės pareigas gavusi Aggie bičiulė Masha Matslava. Šeimos nariai vestuves stebėjo per „Zoom“ programėlę.

Tuo tarpu oficialiose jųdviejų vestuvėse birželio 17 dieną įžadais jie apsikeitė 85 svečių akivaizdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją